2777
2789
عنوان

وسواس نجس و پاکی

625 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها،کسی بوده وسواس نجاست داشته باشه و خوب بشه؟

من خیلی بهتر شدم ولی هنوز وقتی پریود میشم اعصابم خورد میشه احساس میکنم بین پاهام کلا نجسه چون تو دستشویی خودمو نمیشورم،

مثلا نمیتونم درست بشینم ک ی وخ بین پام با جاهای دیگه پام برخورد نکنه

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

خب خودتو بشور 

بعد هم نماز که نمیخونی حالا نجس هم بشی چه ایرادی داره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودتو بشور  بعد هم نماز که نمیخونی حالا نجس هم بشی چه ایرادی داره

اخه تنبلی تخمدان دارم میگن از سردی رحمه باید کمتر آب استفاده بشه

میتونی دستتو خیس کنی بکشی روی بدنت و با دستمال پاک کنی

به هرحال نباید با این فکرا خودتو آزار بدی چون طبیعت زن همینه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
عزیزم منم همین وسواس نجستی و طاهری رو دارم  خیلی با خودم کلنجار میرم 40 درصد مواقع اهمیت نمیدم ...

منم دارم رو خودم کار میکنم الان ساق پام خورد ب اون وسط هی میگم خشک بود اونجا نجس نشده هنوز از کجا میدونی عرق تا اونجا اومده، هنوز شلوارمو عوض نکردم ولی مغزم از فکر داره میترکه

چرت میگن 

منم دارم 

اصلا به این چیزا نیست 

خودتو بشور ولی با آب گرم بشور 

برای تنبلی تخمدان هم باید تحرکت رو خیلی خیلی بیشتر کنی 

اگه تونستی باشگاه هم برو ایروبیک یا یوگا یا پیلاتس

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منظورت pco?

اگه با اب سرد بشوری قطعا باعث دلدرد میشه حتی خوراکی سرد و اب سردم نباید بخوری 

چرت میگن  منم دارم  اصلا به این چیزا نیست  خودتو بشور ولی با آب گرم بشور  بر ...

اخه مثلا اونجارو بشورم خونش ک قطع نمیشه باز نجس کاری میشه

منظورت pco? اگه با اب سرد بشوری قطعا باعث دلدرد میشه حتی خوراکی سرد و اب سردم نباید بخوری 

اره ولی دکتر گف خیلی جدی نیس میتونی جلوشو بگیری گرمی زیاد میخورم، سردی هم بخورم با مصلحش میخورم

اخه پاک نمیشه اینجوری شرعا

عزیزم شرع چکار داری مگه میخوای نماز بخونی یا چی؟

خب پریودی دیگه خدا مارو اینجوری آفریده 😑فکر نمیکنم خانوم فاطمه زهرا هم اینقدر وسواس به خرج داده باشه