2777
2789
عنوان

اونایی ک حیوون خونگی دارن بیان😍

1179 بازدید | 129 پست

چی دارید ؟

خرجش در ماه چقدره؟

در روز چقدر باید براش وقت بزارید

من عاشق پتم ولی خب میخوام بیشتر تحقیق کنم ک بعد بیارم

:)                             

کفتر داریم 🤣 فقط 

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩

مورچه🌝

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زاغ داشتیم روزانه گوشت مرغ میخور یا گوشت چرخ کرده میدادیم بهش دورش بگردم💔

الان کفتر دارم 

در هفته شاید پنجاه تومن بشه 

خرگوش داشتم یونجه میدادم بهش 

حیوون زیاد داشتم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

لوپ هلندی دارم 😍 از اوردنش پشیمونم . چون زیادی بهش وابستم . همش دارم فکر روزی رو میکنم‌ک خداای نکرده مریض شه یا سنش زیاد شه و از دست بدمش .

خرجش هر دو ماهی حدودا ۵۰۰ هست 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
زاغ داشتیم روزانه گوشت مرغ میخور یا گوشت چرخ کرده میدادیم بهش دورش بگردم💔 الان کفتر دارم  در ...

دخترم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

من فقط یه پت دارم اونم رو صورتمه

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من گربه پرشین دارم 

۶ماهه واکسن داره 

غذاها و شامپوی مخصوص داره که گرونن 

وسایلش همون موقه که خریدمش گرفتم براش 

خاک مخصوص میخواد که هر هفته باید عوض بشه هر بسته خاک ۱۸۰ تومن برا سه دفعه میشه 

ژل مولتی ویتامین و قرص ضد انگل و...

هزینش بالاست اما من دوستش دارم خیلی نانازه

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

مرغ مینادرماهی ۵۰تومان🤣🤣🤣هست میخوام بردارم لاک پشت بکیرم هدیه تولدچون عروس هلندی داشتیم حساسیت داشت فروختیم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
کفتر داریم 🤣 فقط 

همشون قلبمن 🤩 برجی پنج شیش تومن 

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩
لوپ هلندی دارم 😍 از اوردنش پشیمونم . چون زیادی بهش وابستم . همش دارم فکر روزی رو میکنم‌ک خداای نکرد ...

خیلی با نمکن تو خونه میشه آزاد گذاشتشون هر از گاهی؟

:)                             
زاغ داشتیم روزانه گوشت مرغ میخور یا گوشت چرخ کرده میدادیم بهش دورش بگردم💔 الان کفتر دارم  در ...

پنجاه تومن مگه شما چی میدید به کفتراتون 🙄😂