چطوری وسواس فکری شدیدمو کنترل کنم تا سرم خلوت میشه ناخودآگاه فکرهای پوچ و مبهمی میاد توی سرم که منجر به ترس و استرس شدیدم میشه و سرم بعدش سنگین میشه خیلی با خودم کلنجار میرم سعی میکنم دهنمو خالی کنم ولی فقط برای یک دقیقه ست دوباره درگیرش میشم و اذیت میشم جوری شده که مدام به خودکشی فکر میکنم البته سابقه افسردگی دارم روانپزشک هم رفتم پارسال بمدت یکسال دارو مصرف کردم(قرص کوئنتیاکس و کلردیازپوکساید و سرترالین) بعد تابستون پارسال یعنی تیر ماه قطعش کردم خودم چون خود دکتر گفته بود باید حداقل ۶ ماه مصرف کنی ولی یکسال شد دوباره چند ماه پیش افکار وسواسیم اومد به سراغم رفتم دکتر بهم دوباره قرص داد مثل سیتالوپرام و دپرکسین و کلومیپرامین به مدت یکماه و نیم خوردم شبها با هم هر سه دارو میخوردم ،مصرف که میکردم زیاد تغییری نداشتم فقط یکم افکار منفی م کمتر شده بود ولی زندگی بازهم برام پوچ و بی معنی بود ولی زیاد دیگه به خودکشی فکر نمیکردم الان مدت دو هفته ست که قطعش کردم ایندفعه که داروهام تموم شد دوسه شب سردرد داشتم بعد خوب شد ولی افکار وسواسیم دیگه ولم نمیکنه فکر کردم میتونم به راحتی ترکش کنم گفتم خودمو درگیر قرص و این چیزا نکنم ولی الان دیگه تا صبح بیدارم خوابم نمیبره دیوونه شدم کسایی که سابقه وسواس فکری شدید دارید بگید چطوری افکارتون رو کنترل میکنید به چه چیزی دقیقا فکر میکنید من افکارم خیلی عجیب و مسخره ست ولی خیلی اذیتم میکنه ازشون میترسم بدتر میان تو ذهنم! سعی میکنم روزها بیشتر بخوابم
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
د طول روز فعالیت خاصی ندارم فقط کتاب درسی میخونم تازه سراغ کتاب درسم که میرم ذهنم خلوت میشه بدتر میاد تو ذهنم دیگه از کتاب هم بدم اومده 🥺
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
من هر فکری که بگی به ذهنم میاد پوچ ترین و بی معنی ترین فکر که بگم خنده داره ولی تبدیل به یک معظل مغزی شده برام انگار مغزم چیزی جز افکار منفی قبول نمیکنه
ن اگه هدف سلامتی وارامشه خوبه ...فقط اینکه شما باید داروهاتونو مصرف کنید هنوز .....
اره میخوام دوباره برم پیش دکترم برام قرص خوابم بنویسه