2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم توکار خریده بودم ولی یکی از فامیل میگفت روکار بهتره گفتم اینجا بپرسم اگه واقعا روکار بهت ...

تو کار خیلی اذیت میشی

منم میخوام عوض کنم روکار نصب کنم اگه بشه

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
ممنون عزیزم توکار خریده بودم ولی یکی از فامیل میگفت روکار بهتره گفتم اینجا بپرسم اگه واقعا روکار بهت ...

شک نکن روکار بهتره

هرکی میاد خونمون میگه خوشبحالت سینکت روکاره پدر ما در اومد انقد آب جمع شد پشت شیرآب

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 

تو کار اگه صفحه روی کابینت سنگ بزن 

رو کار اگه ام دی اف 

تو کار آب اطراف سینک خیلی پخش میشه به مرور ام دی اف ها خراب میشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........