2777
2789

سلام به همگی

اول از خودم بگم که من چندان آدم مذهبی ای نیستم ولی چند باری خواب حرم حضرت معصومه (س) رو دیدم و چندباری هم اطرافیان و دوستان برام خواب دیدن و ازم پرسیدن که برای حضرت معصومه نذری داری؟ گفتم‌ نه ولی گفتن خواب دیدن که من نذری از حضرت معصومه (س) دارم. یکبار زیارت ایشون مشرف شدم ولی نذری نداشتم. حالا هم بعد از این همه خواب هایی که خودم و بقیه میبینیم تصمیم گرفتم ۳۰ اردیبهشت که ولادت ایشون هست یه مولودی کوچیک بگیرم و یه سفره کوچیک پهن کنم. 

ممکنه لطفا راهنماییم کنید یا اگه ایده بهتری برای نذر به ذهنتون میرسه مشتاقم که بشنوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه کودک کار و زباله گرد زیاد دارین تو شهرتون غذا بپز و ببر برای هرکدوم چندتا ظرف یکبار مصرف بده‌

بنظرم اینجوری دل بانو شاد تر میشی تا مولودی هایی ک فامیلای پولدار دورهم جمع میشن و برای چشم دراوردن همدیگه کلی تیپ میزنن 

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

من برا امام حسن روز تولدشان مولودی گرفتم همه چیزا سفره ام سبز بود 

شمع سبز ظروف سبز روبان سبز سفره سبز روی یه میز بزرگ چیدم و ریسه لامپ هم دورش بود 

هندوانه بیسکویت سبز پاستیل سبز ک خودم درست کرده بودم و یه کیک خامه ای سبز ک خودم پخته بودم و روش نوشته بودم یا حسن 

مشکل گشا با روبان سبز و شله زرد دادم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

آش و نون پنیر سبزی وحلوا وخرما ودلمه برگ مو وکوکو لوبیا وشیرینی ومیوه . اینا هرکدوم در توانت بود یدونه خانم مولودی خوان دعوت کن خونه رو تزیین کن .سفره یا بنداز یا سلف سرویس برگزار کن یه گوشه میز بذار قرآن بذار شمع و وسایل نذری .احسانتم پیشاپیش قبول

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اینم بگم‌ خودم به فکرم رسیده که عدسی، مشکل گشا، نون پنیر سبزی، کرم کاستر و حلوا مسقطی و خرما بدم. و ...

خرما و حلوا برا عزا هست اینو حذف کن 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

اگه کودک کار و زباله گرد زیاد دارین تو شهرتون غذا بپز و ببر برای هرکدوم چندتا ظرف یکبار مصرف بده‌ ب ...

عزیزم من بابت شرایط کاریم اومدم یه شهر کوچیک و خونم تقریبا توی جادست جایی نیست که زباله گرد و کودک کار باشه اما دانش آموزای خودم خیلی نیازمندن و وضعیت مالی ضعیفی دارن تا اون موقع البته مدرسه تعطیل شده یا حداقل کلاس من که تعطیله 

به نظرت آدرس خونه هاشون و از مدیر مدرسه بگیرم؟ 

البته اینم بگم فقط دانش آموزای کلاس من نیستن تقریبا کل اهالی اون روستا وضعیت معیشتشون به همین شکله.

دو دل شدم از مولودی🙂 ممنون از پیشنهادت

عزیزم من بابت شرایط کاریم اومدم یه شهر کوچیک و خونم تقریبا توی جادست جایی نیست که زباله گرد و کودک ک ...

اگه وضعیت معیشتی خوبی ندارن میتونی برای بچه ها لباس بخری یا خوراکی یا بسته هایی درست کنه توش ماکارونی تن ماهی مرغ روغن رب بزاری ک چندوعده غذاشون بشه ب نیازمندا بدی

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
اگه وضعیت معیشتی خوبی ندارن میتونی برای بچه ها لباس بخری یا خوراکی یا بسته هایی درست کنه توش ماکارون ...

چه فکر خوبی بود ممنونم 

شاید بتونم بقیه رو هم توی این کار خیر شریک کنم 

اولویتم رو میزارم با دانش آموزای ایتام 

چه فکر خوبی بود ممنونم  شاید بتونم بقیه رو هم توی این کار خیر شریک کنم  اولویتم رو میزار ...

خیلی کار خوبی میکنی عزیزم

من ی نذر لوارم تحریر داشتم سالیانه اول مهر درحد توانم برای ز دانش اموز همچی میگرفتم واقعا اثر خوبش رو حس میکردم تو زندگی

خرما و حلوا برا عزا هست اینو حذف کن 

ازاین نونا که یه طرفش خرما یه طرفش حلواست خیلی خوشگل ومجلسین

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.