2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحانه پنیر خوردن و رفت سر کار

خداراشکر  

نگفت کجا بوده ؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
چجوری صدا میزنید میشه بمنم یادبدی چجوری ابی میشه

@ رو مینویسی

بعد بدوووون زدن فاصله اسم موردنظرتو تایپ میکنی

اگه عدد تو اسمش داشت کیبوردتو باید انگلیسی کنی

یه جدول برات باز میشه

از تو اون اسم کاربر مورد نظرتو انتخاب کن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

شاید پنیر رو خریده بود رفته بود با یکی دیگه بخوره

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
چجوری صدا میزنید میشه بمنم یادبدی چجوری ابی میشه

این تاپیک رو هم بخون👇

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6905768/اطلاعاتی-راجع-به-نی-نی-سایت-اسکرین?postId=248811253

ب دردت میخوره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
پنیر خریدن تاپک زدن داره یا این وسط یه چیزی هم شده من خبر ندارم 

بنده خدا با پیژامه بدون گوشی با موتور ساعت 10 رفته بود سر کوچه پنیر بخره تا 12 نیامده بود خانمش نگران بود

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔