2777
2789
عنوان

فقط خانما بیان

144 بازدید | 10 پست

هفته ۳۲بارداری هستم امروز اول پای چپم دردمیکرد توکشاله رانم رگ پام همش میگرفت طوری ک نفسم ازدرد میرفت بعد کم کم دست چپم شروع ب درد کرد الانم ب اضافه اینا پشت کتفم سمت چپ درد میکنه کسی میدونه علائم چیه چیکارکنم

علائم‌بارداری

والا بخدا

من باردار بودم عین ۳۰۰ تا استخون و تک تک عضله هام درد میکرد و میگرفت

کمبود منیزیم گرفتی بگو دکتر برات تجویز کنه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائم‌بارداری والا بخدا من باردار بودم عین ۳۰۰ تا استخون و تک تک عضله هام درد میکرد و میگرفت کمبو ...

اخه فقط سمت چپ بدنمه این پشت کتفم انگار ازمعده یاقلبمه انگاریکی دنده هامو محکم ب هم فشارمیده

اخه فقط سمت چپ بدنمه این پشت کتفم انگار ازمعده یاقلبمه انگاریکی دنده هامو محکم ب هم فشارمیده

الان دیگه بچه بزرگتر شده فشار به همه احشا و اندام ها میاد

من تو بارداری نفسم در نمیومد از درد دنده خواب نداشتم

هفته های آخر که بچه انگار وسط جناق سینه اس 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
راستی ی مدته درد دوطرف واژن بین واژن و کشاله ران ی استخونایی هست خیلی زیاد درد میکنن اصلا نمیتونم پا ...

این درد کشاله طبیعیه واسه من توی ماه نهم به حدی زیاد بود که نمیتونستم راه برم، میخواستم از جام پاشم حتما باید یکی دستمو میگرفت، بچه داره فشار میاره واسه اونه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
الان دیگه بچه بزرگتر شده فشار به همه احشا و اندام ها میاد من تو بارداری نفسم در نمیومد از درد دنده ...

خداکنه ازبارداری باشه چیز دیگه نباشه چون من یکم چندروز استرس داشتم ترسیدم همیشه موقع عصبی و استرس داشته باشم همینطورمیشم راهکاری برا کاهش درد ندارین

خداکنه ازبارداری باشه چیز دیگه نباشه چون من یکم چندروز استرس داشتم ترسیدم همیشه موقع عصبی و استرس دا ...

ریلکس کن بی فکر و خیال به چیزای خوب مثل تولد نی نی 

بو و بغل کردنش فک‌کن

چیزی نیست نگرانی و استرس کوتاه مدت تاثیری رو جنین نداره 

ممنونم عزیزم 

خواهش میکنم