2777
2789
عنوان

ازشوهرم متنفرم

392 بازدید | 19 پست

😭😭😭😭😭😭😭😭کاش بمیرم دیگه نبینمش مجبورم بخاطر دوتا بچم تحمل کنم ولی تاکی باید روزهاروحساب کنم که شاید بمیرم وازدستش راحت شم۱۹سالمه از۱۳سالگی زنش شدم همه زندگیم خراب شد همه ارزوهام بخاطرپول منوبهش دادن پول هیچوقت خوشبختی نمیاره برای من که نیاورد فقط یه روانی خسیس بداخلاق بدریخت که همش جلوچشمامه نه رنگ روداره نه اخلاق خسیس هم که هست فقط بلده پول جمع کنه

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همین میگن تو سن کم نباید ازدواج کرد  -امیدوارم راهی پیدا کنی گلم

ممنون‌عزیزم امیدوارم😔

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡
یا خدا ۱۳ سالگی ازدواج من تازه ۱۳ سالگی از مای بی بی در اومدم

اره خیلی‌سخت بود واسم هیچی نمیدونستم اززندگی بایه شوهر بدون درک وفهم😪

چرا وقتی موقعیتتون خوب نیس بچه میارید زندگی طفل معصومارو هم خراب میکنید

بچه اول همون موقع که هیچی ازرابطه وجلوگیری نمیدونستم حامله شدم بچه دوم به اصرار مادربزرگم اون موقع شوهرم یکم بهتربود امیدواربودم بهش ولی الان کاملا ناامید شدم ازش به جز غصه خوردن هیچ کاری نمیتونم بکنم 

چرا وقتی موقعیتتون خوب نیس بچه میارید زندگی طفل معصومارو هم خراب میکنید

با بچه هام خوبه هرچی‌واسه شون میخره هیچی کم نمیزاره ازهرچی دوتادارن فقط منم که باهام مشکل داره

بلوچ

متاسفانه بلوچ ها این رسم دختر رو تو سن کم شوهر میدن رو‌ هنوز ترک نکردن

توجه کنین آقا هستم                                                                                      🦋 le Papillon 
بچه هات چندسالن؟ شوهرت چندسالست؟

بچه اولم۷سال بچه دوم دوماه شوهرم۲۹الشه

متاسفانه بلوچ ها این رسم دختر رو تو سن کم شوهر میدن رو‌ هنوز ترک نکردن

نه متاسفانه😔