2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکلت چیه منم خ عم دارم اما عادت کردم ... بگم بهت نمیتونی فکرشم کنی ... اما فقط امیدم به خداس 😞

دخترم مشکل داره

هرکاری میکنیم خوب نمیشه مگر با معجزه😭😭😭😭😭😭

💔💔💔

نماز شب بخون با خلوص نیت تو سجده  بهش بگو چی میخوای بعد نمازم درد دل کن  دو رکعت بخون  

من وقتی چیزی میخوام اینجوری حاجت میگیرم البته بعد سه چهار بار نماز شب مثلا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍

هر کسی پیام منو دید واسه زندگیم دعا کنه دلم خیلی شکسته .میشه برام نفری سه صلوات و یک توحید بخونید ؟؟؟ 

دعا کنید حالم خوب بشه زندگیم خوب بشه امضام همه چی هست مشکلات زندگیم و اخلاقای شوهرم خوب بشه و قدر منو بفهمه و خدا بهمون بچه عنایت کنه 

میشه دعام کنید فک کنید خدا با دعای شما ب زندگیم اجابت بخشید فک کنیم محتاج دعاهاتونم .محتاج دعاهاتونم خیلی بخدا .

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
همسرم داره کارهای خرید زمین انجام میده  موقع ازدواج و خواستگاری و در قباله قید کردیم نصف و نصف ...

برای این که سرش بیشتر درد بگیره بهش بگو اگر خدای نکرده اتفاقی برات بی‌افته، پدر و مادرت از مهریه‌ات هم سهم دارن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
نماز شب بخون با خلوص نیت تو سجده  بهش بگو چی میخوای بعد نمازم درد دل کن  دو رکعت بخون &nbs ...

یمدت میخوندم الان نمیتونم اصلا

تمرکز ندارم خیلی داغونتر از داغونم من 

💔💔💔
هر کسی پیام منو دید واسه زندگیم دعا کنه دلم خیلی شکسته .میشه برام نفری سه صلوات و یک توحید بخونید ؟؟ ...

خوندم عزیزم لطفا شمام برای شفای دخترمن دعا کن😭😭😭

💔💔💔
همسرم داره کارهای خرید زمین انجام میده  موقع ازدواج و خواستگاری و در قباله قید کردیم نصف و نصف ...

ان شاءالله زندگیتون از اینجا به بعد پر از صبح ارامش باشه  و عشق علاقه بینتون زیاد بشه  غصه نخور 🫂🥺

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍