2777
2789
عنوان

تایپیک اونی ک شوهرش گم شده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 42 پست
دیدمش منم نگران شدم  به احتمال زیاد اومدن دیگه نیومده نیتی سایت نگران نباش مهربون

اخه قفل هم کرد

فکر نمیکردم سرکاری باشه ک بود متاسفانه

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داستانش یکم فضایی نبود؟کدوم شوهری ساعت ۱۱و نیم شب به زنش میگه برو پنیر بخر😂

فقط گزارش بزنید بچه سالها میان اینجا عقده پربازدید شدن دارن اون کاربر بیشعوری که برادرش معتاد بود دنبال کار بود ارومیه اونم دروغ بود

اخه قفل هم کرد فکر نمیکردم سرکاری باشه ک بود متاسفانه

شاید نینی یار قفل کرده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

داستانش یکم فضایی نبود؟کدوم شوهری ساعت ۱۱و نیم شب به زنش میگه برو پنیر بخر😂

اره ولی خوب مثل اینکه مغازه  نزدیک خونشون بوده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

فقط گزارش بزنید بچه سالها میان اینجا عقده پربازدید شدن دارن اون کاربر بیشعوری که برادرش معتاد بود دن ...

وووواییی واقعاااااااا دروغغغغغغ بودددددد ؟؟ 

همون که میکفت شوهرش نمیزاره دادش میاد خونشون 

دقیقا

واقعا اون کاربری که دادش معتاد بود و اهل ارومیه بودن دروغ بودن ؟؟؟ 

فقط گزارش بزنید بچه سالها میان اینجا عقده پربازدید شدن دارن اون کاربر بیشعوری که برادرش معتاد بود دن ...

عهه از کجا کعلوم شد دروغ بوده ؟ همونکه یک اقا ا تبریز گفتن من بهش کار میدم؟

مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره  
عهه از کجا کعلوم شد دروغ بوده ؟ همونکه یک اقا ا تبریز گفتن من بهش کار میدم؟

اره جفت کاربری که زهره بود خیر بود گفت داداشم نظامی و اون کاربر ک کمک میخواست باهم انلاین افلاین میشدن فاصله اس دادن تا بردن برادرش و بعدم تشکر اسی برای کمک کاربر خیر نیم ساعت بود من رفتم گفتم چطوریه تو نبم ساعت اینهمه اتفاق افتاد هم خیر پیدا شد لوازمش جمع کرد بردش بعدم تشکر کرد مگه ارومبه ترافیک نداره مگه بزرگ نیست پس چرا  انقدر اومد توپید بهم من فقط سوال کردم اما ول کن نبود هی رپلای میکرد چیزی میگفت شک کردم رفتم تامیکها اون زهره خیر که گعت داداشم نظامی خوندم دیدم همش دروغه ضد نقیض تو هر کدوم ی چی گفته فهمیدم ی دختر بچه پشت کاربری نه ی زن عاقل خیر رفتم گفتم ب نینی یار گفتم ای پی کاربریت چک کنه جفت اکانتها فورا کاربریشو ترکوند از ترس   

گفت اون دروغ بود

خدارو شکر واقعا اگه دروغ بود

من خیلی غصه شو خوردم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮