2777
2789
عنوان

بچها ی چیزی ذهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی فهمم نون شب رو چرا با حجاب قاطی کنین؟ چه ربطی داره !!! همه چی رو قاطی می کنین؟! عجیبه واقعا. اینها مباحث جدا هستن ، یکی اجتماعی یکی اقتصادی . 

البته من کلی حرف زدم ، فقط خواستم بگم تحت تاثیر و جو زده با یک موضوع برخورد نکنین لطفا ساعت سه صبح ، اعصاب آدم خورد میشه 

نمی فهمم نون شب رو چرا با حجاب قاطی کنین؟ چه ربطی داره !!! همه چی رو قاطی می کنین؟! عجیبه واقعا. این ...

قفل کردم ک ادم هایی امثال شما نظر ندن خب؟

دلیل پریدنتون ب این تاپیک و درج نظر رو نمیفهمم 

اما اگر خوب خونده باشید تاپیک رو خووووب میفهمید ربطش به چیه و کجاست....

خودتون رو به خواب نزنید....حجاب رو دست اویز نکنید ک از مسئله اصلی مملکت پرت بشیم......خوب میدونی چی میگم و چی میخوام که بگم......

نگرانی هاتو ارتقا بده دلواپسی هات رو ارتقا بده به حجاب پیله نکن....

ببین...

شما هم از همون دسته ادمایی که ما رو تو هزار سال پیش نگه داشتی دیگ نمیخوام نظری بدی

واضح تر بگم که نمیخوام باهات هم کلام بشم؟

خودت شرم کن و نظری نده...

سکوت من در برابر حرف بعدی شما بنا به نداشتن جواب برای صحبتت نیست فقط حس میکنم در برابر ادم هایی امثال شما سکوت بهترین راهه

قفل کردم ک ادم هایی امثال شما نظر ندن خب؟ دلیل پریدنتون ب این تاپیک و درج نظر رو نمیفهمم  اما ...

شما هم چشمات رو باز کن و اقدامات سیاسی اخیر رو ببین ، پله پله باید درست بشه . من هم خیلی خوشم نمیاد با شما همکلام شم . امیدوارم یک روزی متوجه حرفهای من بشید.