2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم😕 خیلی دوس دارم بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
حق داری ناراحت شدی. من بودم سگ میشدم. بهش بگو از قبل پول بریزه به حسابت دیگه

وا دور از جون خواهرم🫥🤣🤣🤣من بودم مث ی مرد از پشت گوشی جرش میدادمممم

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیکارکنم دانشجوام حس میکنم برم سرکار خیلی تایمم گرفته میشه🤦🏻‍♀️ خودمم دوس دادم مستقل باشم

خب بگو سر ماه یه مبلغی بریزه به حسابت مثلا پنج تومت بعد خودت اون پولو مدیریت کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
با مادرممم رفته بودم بعد تازه اقا پررو پررو میگه خب میگفتی مامانت حساب میکرد که معطل نشی😑

انگار روش نمیشه بهت بگه ندارم

تازه ازدواج کردین؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خب چیکارکنم دانشجوام حس میکنم برم سرکار خیلی تایمم گرفته میشه🤦🏻‍♀️ خودمم دوس دادم مستقل باشم

گلم دعشتن پول تو حساب ک حتما ب معنای کار کردن خوده زن نیس میتونی پولایی ک شوهرت میده خورد خورد پس انداز کنی جایی لازم شد با کارت خودت حساب کن از شوهرت بگیر باز 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤

تو ک میدونی همچین اخلاقی داره قبل اینکه پاتو بیرون بزاری بگو کارتتو شارژ کنه

من ک اصلا اعصابم نمیکشه

من خودم پول خواستنی نمیگم چقدر فقط میگم پول بزن ب کارتم و اگه فراموش کنه 🔪🔪🔪🔪

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13

آخه چرا با کارتی ک توش پول نیست یا پولش کمه میری بیرون ؟؟

ازین به بعد خواستی هر خریدی کنی برآورد کن بگو قیمت گرفتم اینقد میشه قبل از حرکت از خونه توی کارتت بااااییییید پول بااااااشه من نمیدونم 

الان من نمیدونم چیکار کنم انگار مثلا من این رفتارو کردم باهاش همچین ناراحته

البته کلا اخلاقشه توجه کردم وقتی یه کاری میکنه و میدونه ناراحت شدم یجوری میندازتش تقصیر خودم😐

نا خیلی ولی خب میگه سرکار خیلی سرم شلوغه وقت نکردم اخه مگه چقد زما نمیبره

خب لابد فراموش میکنه استرس کاریش زیاده نمیدونم 

درکل عزیزم شما الان خیلی ب اخلاقای هم اشنایی کامل ندارین و کامل از لحظه ها و زندگی هم چیزی کامل دستگیرتون نشده طبیعیه این مساعل بعدا ک شناختتون بیشتر شد بهم حق میدین

ناراحت نباش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲