بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :) من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قویتر از روزیام که نیفتاده بودم!(💍) خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
قاطی دارم امشب، چند روز دیگه پریود میشم و تو دوره pms هستم، باورت میشه بخاطر اینکه پکیج خونمون نشتی آب پیدا کرده امشب نیم ساعت گریه کردم؟ هر وقت نزدیک پریودمه سر همین چیزای الکی کلی زار میزنم
آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
مشغول خونه تکونی مامان بابام دارن فریزر رو تمیز میکنن منم کشوهارو شستم و نشستم چای بخورم
وای حس و حال الان خونتون رو دوست دارم بمونید واسه هم❤❤
میشه برای حاجتم صلوات بفرستی منم برات میفرستم لایک کنی تا بفهمم فرستادی :) من افتادم؛ خیلی محکم و از ارتفاع بلند.اما بلند شدم حالا خیلی قویتر از روزیام که نیفتاده بودم!(💍) خدایاااااااااااااااااا شکررررررررررررت
با کنجد سیاه یه چیزی شبیه کاچی درست میکنن برای سرفه خیلی خوبه
غرغره شربت دیفن هیدرامین کامپاند هم بد نیست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵