2777
2789

خانم های گل . اصلاحیه آ.پ رو دیدید. اگه ۲ سال سابقه تدریس دارید (با مدرک ) میتونید آزمون آ.پ شرکت کنید و مهم نیست مدرک لیسانس تون چی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همه رشته ها میتونن شرکت کنن؟  مثلا مدیریت جهانگردی میتونه؟  ثبتنامش تموم شد؟

قرار بود تمدید بشه نخ این رشته نیست. رشته های علوم پایه برا آموزگاری ابتدایی میتونن شرکت کنن

آنچه در فهم تو آید آن بُوَد مفهوم تو...
یعنی اونکه همه رشته ها میتونن شرکت کنن حذف شد و شرطش شد سابقه تدریس؟ 

ببینید یک سری رشته ها رو اعلام کرده بودن که میتونن ثبت نام کنن. که نسبت به سالهای قبل خیلی رشته های بیشتری رو اعلام کردن. حالا جدای از اون رشته ها 

اعلام کردن اگر کسی رشته ات با رشته های اعلامی هم خوانی ندارد اما سابقه تدریس داره و می‌تونه مدرک ارایه بده می‌تونه شرکت کنه . تا آخر وقت امروز یعنی ۲۲ اسفند فرصت دارید. برید داخل سایت سازمان سنجش 

مگه همه رشته ها میتونن شرکت کنن؟  مثلا مدیریت جهانگردی میتونه؟  ثبتنامش تموم شد؟

اگه دو سال سابقه تدریس داشته باشه یا فعالیت آموزشی تربیتی می‌تونه 

+ ارایه مدرک معتبر که چنین فعالیتی داشته 

کسی که الان ترم ۸ عه و تابستون فارغ التحصیل میشه میتونه شرکت کنه؟ آخه تو اطلاعیه زده بود تاریخ فارغ التحصیلی ۳ماه پس از آخرین روز ثبت نام باید باشه 

آنچه در فهم تو آید آن بُوَد مفهوم تو...
قرار بود تمدید بشه نخ این رشته نیست. رشته های علوم پایه برا آموزگاری ابتدایی میتونن شرکت کنن

هم تمدید شده هم به غیر از رسته های علوم تربیتی کلی رشته دیگه علوم انسانی هم اضافه شده خییلی و به غیر از این هم مجدد اصلاحیه زدن هر کی سابقه تدریس هم داره می‌تونه شرکت کنه و مهم نیست مدرک تحصیلیش چی هست. سایت سازمان سنجش رو چک کنید تا ۲۲ اسفند فرصت هست

کسی که الان ترم ۸ عه و تابستون فارغ التحصیل میشه میتونه شرکت کنه؟ آخه تو اطلاعیه زده بود تاریخ فارغ ...

اینو دقیق نمی‌دونم اما من خودم استخدامی امسال هستم خیلی ها بودن تو فرایند تشکیل پرونده و مصاحبه و گزینش اصلا مدرک نداشتن و کسی گیر نداد تااا زمانی که گفتن برید کارگزینی اداره برای ارایه مدارک اونجا دیگه باید اصلا مدرک رو ارایه می‌دادیم. که آخر شهریور رفتیم کارگزینی