2777
2789
عنوان

جهیزیه

895 بازدید | 40 پست

سلام دوستان 

من رفتم خرید جهیزیه میخاستم همه چی الجی بخرم چون ضمانت نداشت اینارو خریدم 

نظرتون چیه؟داشتید از مارکش؟ 

یخچال رنزو دوقلو طرح ۴در

تلویزیون امپریال 

جاروبرقی دومنا ک خیلی پشیمون شدم قیافشو دوس نداشتم 

لباسشویی پاکشوما 

همه رو سیلور مشکی خریدم 

من نمیدونم فرهنگ شما چجوریه ولی سعی کنید جهزیه رو ساده بگیرید نه خیلی تجملاتی و....

که بعد ها باعث بشه تلاش بیشتری کنید برا تعویضش و این تلاش خودش سازنده خیلی از محبت های زندگیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارکا جز پاکشوما بقیه رو نمی‌شناسم.الان پاکشوما جی پلاس ایرانی هستن جنساشون خوبه یخچال هم دوو مونتاژ ایران ولی خوب درومده.یه سری برند ترک هم هست که توی ایران پیدا میشه و واقعا کیفیتشون بالاس ازونها بگیر 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
من نمیدونم فرهنگ شما چجوریه ولی سعی کنید جهزیه رو ساده بگیرید نه خیلی تجملاتی و.... که بعد ها باعث ...

ن کار ب تجملاتش ندارم میخام بدونم وسایل خوبیه یانه چون من مارکاشو نشنیده بودم 

بله حرفاتون درسته مرسی قشنگم

حالا این کارهایی که گرفتی ضمانت داره؟ اصلا نشنیدیم آخه. این همه بازار می م اولین باره اسم این برندها رو میشنوم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
مارکا جز پاکشوما بقیه رو نمی‌شناسم.الان پاکشوما جی پلاس ایرانی هستن جنساشون خوبه یخچال هم دوو مونتاژ ...

رنزو مال نیکسانه نمیدونم شنیدی یا نه ولی اونم گفتن انگار تو اذربایجان وارد میکنن 

نمیشناسم عزیزم مارکاشو 

فقط لباسشوییشو میشناسم 

یکی از اشنایان خریده بود میگفت برای استفاده من که مشکلی نداشته

حالا این کارهایی که گرفتی ضمانت داره؟ اصلا نشنیدیم آخه. این همه بازار می م اولین باره اسم این برندها ...

اره رنزو ۲۳سال بعد از نصب 

دومنا ۱۰سال ضمانت تعویض 

امپریال ۱۰سال 

خواهرم تلوزیونش همینه،راضیه بقیه رو نمیدونم الهی که خیرشون ببینی عزیزم و با دل خوش استفاده کنی ازش ...

جدی 

چن وقته استفاده میکنن؟

مرررسی عزیزم سلامت باشی