بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به منم شوهر فامیلمون می گفت وای چه قدر آب رفتی و لاغر شدی یه چیزی بخور از لاغری نمیری.😒😒
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
منم خیلی رو اعصابمه این حرف از وقتی ک بچه شیر دادم تا الان لاغر شدم الان دو ساله شیرشو گرفتم دیگ پر نظدم اخرین بار امروز عصر بهم گفتن نکنه مریضی چرا لاغری 🙁
خو بگو ب شما چ ربطی داره واا سرت تو کار خودت باشه چیکار داری چاق شدم یا لاغر مردم میرن هزار جور قرص و دوا میخورن لاغر شن بنظر من از حسادت میگن اینو میخان روحیتو خراب کنن حالا خودشو چجورین ک میان از تو ایراد میگیرن؟
ببین هیچ کی قدر دکترا به آدم اعتماد به نفس نمیده من پیش دو تا دکتر مرد رفتم برای لاغریم تا گفتم لاغرم گفتن لاغر خوبه برو خدا رو شکر کن لاغری و کلی انرژی مثبت دادن بعد فامیلامون گند می زدن تو روحیه ام.😂😂
هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....//خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
جوابشون میدی؟ آخه ب من یعنی از رو دلسوزی میگن میگن ب خودت برس همشم تو جمع😕
آره گفتم رفتم دکتر گفته همون لاغری خوبه و خودمم راضی ام و هیچ مشکلی ندارم دیگه چیزی نگفتن.
از روی دلسوزی هم نیاز نیست بگن بلاخره خود آدم اگه ناراضی باشه یه تلاشی برای بهتر شدن شرایطش می کنه نیاز نیست هی اینو و اون بگن ک.