2777
2789
عنوان

بیاین بگین این لباس چطوره+عکس😁

223 بازدید | 15 پست

صبر کنید عکس ها بیاد طول میکشه❤️

خواهرا اول بخونید بعد با جارو بیفتید دنبالمو باخاک یک سانم کنید باشه😅❤️

برای یه جایی میخوام مثل دهه پنجاه و چهل کشور های غربی و آمریکایی لباس بپوشم مثل زمانی که مامان بزرگاشون تینیجر بودن😂

بیاین ببینید این استایل خوبه ؟ 

برای........تو بنویس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخییی اره عزیزم نازو گوگولیه😍😍به همون موقع میاد

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

شما خارج کشور هستین یا یک مهمونی با این تم همینجا دارین

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟
مرسی عزیزه دلممممم چه عالی😍😍😍

قربونتتتتت🥰🥰

شما خارج کشور هستین یا یک مهمونی با این تم همینجا دارین

نه بابا عزیزم خارج و تم کجا بود😂😂😂خیلی سرخوش خودم میخوام برای یه مهمونی اینجوری لباس بپوشم که می‌دونم سوژه میشم قشششششنگ😂اما مهم خودمم که دوست دارم😄

برای........تو بنویس❤️
نه بابا عزیزم خارج و تم کجا بود😂😂😂خیلی سرخوش خودم میخوام برای یه مهمونی اینجوری لباس بپوشم که می‌ ...

😂😂😂الهیی.خیلیم خوبه مهم دل خودتهه.رنگ موهاتم خیلی نانازیه به لباست میاد بروو حال کن😁😁

قربونت عزیزم مرسی😍چشششششم😂❤️

😘😘