2777
2789

خانومایی که همسراشون مخالف بچه دار شدن بودن  چیکار کردن تا راضی بشن ؟

کلا مخالف بودن یا برای مدتی کوتاه ؟

دلایلشون چی بود ؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 6 ساله ازدواج کردم اصلٲ نمیزاشت الان سه ماهه باکلی اصرار راضی شده باردار نشدم فعلٲ😐😐😐

دلیلش چی بود ؟ چرا مخالف بود ؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

هیچ وقت با اصرار شوهرت رو راضی نکن به این کار 

بچه باید زمانی بیاد که هر دو طرف از همه لحاظ اماده باشند نکه یه طرف از روی ناچاری قبول کرده باشه وگرنه با کوچک ترین دغدغه ای که بچه داشته باشه حس بد میگیره چون به زور راضی شده

من هفت ساله ازدواج کردم تو این هفت سال اصلا دلم بچه نمیخواست یکی دو بار همسرم گفت،  گفتم نه آمادگی ندارم دیگه هیچی نگفت

با اینکه میدونم دلش بچه میخواد اما تا من از همه لحاظ اکی نباشم اصلا منو مجبور نمیکنه اگر این قضیه برعکس هم بود منم همین رفتار رو باهاش داشتم

میگفت میگفت فعلٲ ازلحاظ مالی وروحی آمادگیشو نداریم همین

خیلی ممنون کهجواب دادی مهربونم❤️

هیچ وقت با اصرار شوهرت رو راضی نکن به این کار  بچه باید زمانی بیاد که هر دو طرف از همه لحاظ ام ...

مشکل اینه که کلا فوبیا داره نسبت به بچه ها !
تا جایی که حتی از بغل کردنشون هم میترسه البته تحت درمانه در حال حاضر  .
 و اینکه الان قصد بچه دار شدن ندارم  ولی میترسم که هیچوقت راضی نشه 🥺

مشکل اینه که کلا فوبیا داره نسبت به بچه ها ! تا جایی که حتی از بغل کردنشون هم میترسه البته تحت درما ...

دیگه اگر تحت نظر روانشناسه اول بسپار به خدا بعد هم روانشناسش ان شاالله فوبیاش از بین میره

من هفت ساله ازدواج کردم تو این هفت سال اصلا دلم بچه نمیخواست یکی دو بار همسرم گفت،  گفتم نه آما ...

درود بر شما ❤️❤️
همسر منم از نظر روانی اماده نیست اصلا .
نمیدونم شاید خودمم اماده نباشم برای مادر شدن اما مسئله ی اصلی همسرمه

دیگه اگر تحت نظر روانشناسه اول بسپار به خدا بعد هم روانشناسش ان شاالله فوبیاش از بین میره

ان شالله🙌🏻

با اینکه مدت زیادی هم نگذاشته از ازدواجمون ولی این فکر مثل خوره افتاده به جونم 🥺 همش میگم اگه هیچ وقت راضی نشه چی ؟!؟ 

دیوونه نشم خیلیه !🫠