2777
2789
عنوان

کوکو‌سیب زمینی

566 بازدید | 59 پست

واسه فردا میخوام بزارم همیشه ازهم وا میره اگه واسش نکته ای دارین بگین ممنون 

ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرد یه خورده بزن بهش

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

من برا ۴ تا سیب زمینی بزرگ ۲تا تخم مرغ بزرگ میشکونم وا نمیره اصلا...ادویه هم بهش نعنا خشک و فلفل سیاه و زردچوبه میزنم بعد ک همه ی مواد رو قاطی کردی همرو بریز داخل یه آبکش تا آبش بره تااخر بزار داخل همون آبکش بمونه آب نداشته باشه وا نره

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻