2777
2789

شوهرم مدام ب خونوادم فحش های بد میده. یک بچه ی کوچیک دارم... خرجشم با منه... لطفا نگید بخاطر چی خرجش میدی. چیکاز کنم بخاطر بچم... قدرمو نمیدونه... امروز برا اولین بار بهش وفتم گا مادر پدرسگ... اییییینقد منو زد بچم 2سال و نیمشه... خیلی ترسیده بود.... یک مشتای بدی میزد بهم.. همش میکوبید تو سرم. بهش گفتم این همه ب من و خونوادم فحش های بد دادی من هیچی نگفتم اون وقت تو اینجور منو میزنی... من ک زورم نمیرسه.. واگزارش کردم ب خدا... 

تو رو خدا بگید کی شوهرش تاوان داده؟ 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززززم خرج خودت و بچتو بده فقط با بچت زندگی کن انقد خودتو اذیت نکن بخدا زندگی خیبی کوتاه و کمه ارزششو نداره فقط واسه داشتن شوهر انقد عذاب بکشی بعدشم تاوان چیه خودت باید زرنگ باشی فقطط

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

من کاری ندارم به تاوان و این چیزا ولی درس عبرت بگیرید و دختراتون و مستقل بار بیارید پولی که میخواید بدید جهزیه بدید خونه بگیره ،کار کنه نه اینکه اینجوری بشه

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
ن دارم فقط گریه میکنم. ب مادر و پدرم ننیتونم بگم. دق میکنن

اره نگو خودت حل کن اون لنده خداها گناه دارن

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 
هیچی یه باز خواست بزنه تو سرم با باسن مبارک افتاد هنوزم درد میکنه براش😋😂انقد دلم خنک شدددددد

حقش بوده پس🤣خیلی خوب گفتی 🤣

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽