2777
2789
عنوان

لطفا هر کس ذکری یا دعایی فوری بلده برای بازگشت معشوق بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 28749 بازدید | 87 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم یعنی اون کات کرد؟؟ خودش گفت تموم کنیم؟

بله چند روز آخر دیگه خیلی رک میگفت...🥺🥺

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
واسه من چند ماهه...🙂

چجوری طاقت آوردی...

من هر لحضه هست که دیگه قبلم طاقت نیاره بمیرم راحت بشم🥺🥺🥺

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
چجوری طاقت آوردی... من هر لحضه هست که دیگه قبلم طاقت نیاره بمیرم راحت بشم🥺🥺🥺

اولاش بهتر بودم اتفاقا،،،

ولی چند ماه گذشت فهمیدم نمیتونم با کسی دیگه اوکی شم

واسه همین دوباره رفتم تو فکرش   

اولاش بهتر بودم اتفاقا،،، ولی چند ماه گذشت فهمیدم نمیتونم با کسی دیگه اوکی شم واسه همین دوباره رفت ...

خدا بهت آرامش بده عزیزم🙏🏻❤️

ایشالا چیزی که میخوامو بهم بده تا ارامش بگیرم     موفق باشی    

انشاالله گلم به خواسته دلت میرسی...🌹

ممنونم😘

چله ایت الله حق شناس معجزه میکنه

چطوریه توضیح میدی گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برای برگشت عشقم میخوام🖤

الان عادت ماهیانه هستم میتونم انجام بدم؟