2777
2789
عنوان

بچها نیاز ب نظراتون دارم

158 بازدید | 35 پست

سلام ، من کنکوری ام ، خرداد ۱۸ سالم میشه ، اما تاحالا خواستگار نداشتم ، حتا تا خالا هیچ پسری بهم درخواست دوستی ام نداده قیافم بد نیست ، اما خیلی قد کوتاهیی دارم جثه خیلی کوچیکی دارم قیافم خیلی بچگونس فروشنده مرد بهم میگه عمو چی میخای اینطور صدام میزنه واقن خسته شدم ، بنظرتون واسه چی اینطوری ام من ک تو این سن هیچکی سمتم نیومده یا درخواست نمیده ، دنبال ازدواج و دوستی نیستم ولی واسم سواله که چرا چرا چراا این وضع منه

حاجی بیا برو 

منم که دانشجو ام تا حالا خواستگار نداشتم😐😐😑😑

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ۱٠سالگی داشتم😬🤦🏻‍♀️

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
مگه میشه 

معلومه که میشه 😐😂😂

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

ابدا به نداشتن خواستگار فکرنکن دوست منم قدش کوتاه بود ازدواج کرد بچه هم داره .اما قبل ازازدواج باید درس بخونی مستقل بشی بری توجامعه باآدماآشنابشی .بروزبان بخون ی رشته بدردبخور برو ک شاید خواستی خارج ادامه تحصیل بدی .کشورای مختلف بورسای تحصیلی دارن خیلیارفتن مجانی درس خوندن الان اونجا میرن سرکار مستقلن ازدواج کردن .فقط وفقط هدفای بزرگ داشته باش ب اینکه پسری بت درخواست میده یانه فکرنکن ارزش تو بالاتر ازاین حرفاست 

چیکار کنم بنظرت 

هیچی درست رو بخون 

برو دانشگاه 

برو سر کار 

واسه خودت ماشین بخر 

لباسای خوشگل بخر 

خواستگار هم خودش میاد

خودمون آستین هامون رو می زنیم بالا کار می کنیم به همه چی هم می رسیم

خیلی خوش شانسی واقن ی دعایی ام واسه من کن

نه بابا همین که نداشته باشی سرت سلامته ذهنت درگیر نمیشه بی دلیل، البته من جثه ام به سنم نمیخوره 

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

از یه طرف بده از یه طرف خوبه  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
ابدا به نداشتن خواستگار فکرنکن دوست منم قدش کوتاه بود ازدواج کرد بچه هم داره .اما قبل ازازدواج باید ...

نه می دونم اخه دنبال پسر و اینام نیستم خداشاهده ، ولی دارم نگران میشم شاید ی عیبی دارم ک نمیفهمم خودمم!