2777
2789
عنوان

مامانهای که دوتا بچه زیر پنچ سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره دخترت مامان منم همین کارا رو کرد در نهایت هم از خودش متنفر شدم هم از خواهر کوچیکم 

الهی عزیزم.

به خدا دیگه کم آوردم بابا شغل مادری خونه داری همسرداری رو یجا داریم ما زنا.که نه حقوق داره نه مرخصی داره هیچ از کارتم عیب و ایراد میگیرن

عزيزم من چی بگم سه تادارم یه کلاس دومی که همش باید درساش بگم براش یه چهارساله یه هشت ماهه که حتی شبم نمیخابه الان ظرفام ازدیروز ناهار نشسته هست الانم دارم بچم شیرمیدم که اینجام. مگه واجبه خونه تکونی؟ من اگه کارها روزمرم هم برسم هنرکردم وقت خونه تکونی ندارم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
عزيزم من چی بگم سه تادارم یه کلاس دومی که همش باید درساش بگم براش یه چهارساله یه هشت ماهه که حتی شبم ...

ای بابا تو که بدتر از منی .

حالا چیکار کنم عین خر موندم تو گل 

مادری خواهری مادرشوهری نداری کمکت کنن منکه بچه هام بزرگترن خونه تکونی هنوز نکردم اصلا سخت نگیر بچه هات ازهرچیزی تودنیا مهمتروباارزشترن باهاشون وقت بزار این روزا میگزره حسرتشومیخوری

عزیزم من وقتی دخترم ۳ سالش بود پسرمم دوماه

کلا خونه رو ول کردع بودم

هرکیم سرزده میومد میگفتم خونه بچه داریه

نمیتونم که بچمو بزنم یا خودمو هلاک کنم واسه تمیزی خونه

شوهرم جارو برقی میزد ظرف میشست

تو فقط الان شیر بده استراحت کن

بچت خیلی کوچیکه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
😂😂😂حالا یه روز دختران مریض شدن نرسیدم غذا درس کنم گفتم از بیرون بگیر از اون روز هی به شوخی میگه ت ...

بگو مگه به قصد این کارا با من ازدواج کردی؟ مگه کارگر گرفتی؟ چه حرف بدی. یه دلبستگی ای! دوست داشتن! 

عزیزم من وقتی دخترم ۳ سالش بود پسرمم دوماه کلا خونه رو ول کردع بودم هرکیم سرزده میومد میگفتم خونه ...

مرسی عزیزم حتما از این به بعد سعی میکنم بچه هام اولویت باشد برام

بگو مگه به قصد این کارا با من ازدواج کردی؟ مگه کارگر گرفتی؟ چه حرف بدی. یه دلبستگی ای! دوست داشتن!&n ...

😂😂😂حالا شوهرم تحصیلات دکترای مهندسی صنایع داره و مهندسی تو هولدینگ شیرین عسل ولی افکارش قدیمه.دست خودش نیست هاااا پدر شوهرم که شصت و خورده ای سالشه افکارشو تحمیل می‌کنه به ما