2777
2789

اعصابم نمی‌کشه دیگه یه  دختر یه ماهه دارم یه دختر سه ساله.

نه خواب درست حسابی دارم نه خواب 

می‌خوام کارهای عید مو بکنم با بدبختی تو دوتا اتاق تموم کردم آشپز خونه هم که نصف مونده 

چیکار کنم من ؟؟؟

این مدت عصبی شدم زیاد اونقدر که رو دختر سه سالم دست بلند میکنم.

چیکار کنم چطوری مدیریت کنم که به همه چیز برسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت خونه تکونی نکن وظیفه شما فقط بچه داریه الان یا کارگر بگیر یا شوهرت اخر هفته تمیز کنه چند تا ...

دلت خوشه ها کارگر مگه خوب کار کن هس .موقع اسباب کشی اومدن دو نفر کمک ولی چنگی به دل نمی‌زند کارشون .

ای حرف دلمو گفتی.حالا شوهر من توقع داره براش غذای آنچنانی درس کنم 

شوهر م به جای اینکه کمک کنه هر غذای درست می کنم همش دنبال بهانه است گفتم همینی که هست من بیشتر از این بلد نیستم

شوهر م به جای اینکه کمک کنه هر غذای درست می کنم همش دنبال بهانه است گفتم همینی که هست من بیشتر از ای ...

مال من که قهر می‌کنه می‌ره می‌خوابه .تازه جای خواب رو جدا کرده 

مال من که قهر می‌کنه می‌ره می‌خوابه .تازه جای خواب رو جدا کرده 

وای خدا تو خود منی شوهر منم جاش جدا کرده همش قهر اخلاق ندارع درک نداره اینگا رمن بچه ها را از خونه بابام آوردم برای اون وقت نمی‌زارم 

وای خدا تو خود منی شوهر منم جاش جدا کرده همش قهر اخلاق ندارع درک نداره اینگا رمن بچه ها را از خونه ب ...

😂😂😂حالا یه روز دختران مریض شدن نرسیدم غذا درس کنم گفتم از بیرون بگیر از اون روز هی به شوخی میگه تو رو می‌خوام چیکار خودم غذا میخرم برا بچه هم شیر خشک میخرم جارو هم من میکشم ترو می‌خوام چیکار.

😂😂😂حالا یه روز دختران مریض شدن نرسیدم غذا درس کنم گفتم از بیرون بگیر از اون روز هی به شوخی میگه ت ...

هههههه اون خوبه یه جارو می کشه شوهر من اصلا کمک نمی کنه بعضی وقتا به من دستور میده منم عصبی میشم دیگه دعوا بالا می ره جربحث میشه کتک کاری میشه یه وضعی دارم