2777
2789

دوستان عزیزم ما یه زمینی داریم ۴ حکتار هست کشاورزی به نظرتون بفروشم یا نه ۶۰۰ملیوم میخوانش شوهرم میگه بذاریم بمونه بیشتر بشه من میگم بفروشیم ماشین بخریم و غیرع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ هکتار ۶۰۰ تومن اخه زمین رو بدید یه پیمانکار  خونه بسازه چندتا واحد بده به شما یکی و خودتون بردارید بقیه رو به تهرانیا بفروشید 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔
۴ هکتار ۶۰۰ تومن اخه زمین رو بدید یه پیمانکار  خونه بسازه چندتا واحد بده به شما یکی و خودتون بر ...

عزیزم شهرستان هستیم و کشاورزی هست فقدر بدرد کشاورزی میخوره و مرغ داری و اینها

چهار هکتار میشه چهل هزار متر ،اونوقت ۶۰۰ میلیون ،کم نیست شما کجا زندگی می کنید ،ما دوهزارمترو می دیم ...

یعنی زیاده قیمتش چون مشتری آمده روش بوشهر هستیم

عزیزم شهرستان هستیم و کشاورزی هست فقدر بدرد کشاورزی میخوره و مرغ داری و اینها

آها خب پس بمونید قیمتش بره بالاتر بفروشید ما یه مغازمون وسط شهرو دوسالو نیم پیش فروختیم ۴ میلیارد بعد  چند روز پشیمون شدیم رفتیم گفتیم اقا این مغازرو بده به ما ۴ میلیاردم بیشتر میدیم بهت یعنی ۸ میلیارد مرده گفت یدونه این کاشی مغازه رو هم ۸ میلیارد نمیدم کل مغازرو گرفتی نگاه کن ملک خیلی با ارزشه 

آبی تر از آنم که بی رنگ بمیرم از شیشه نبودم که با سنگ بمیرم من آمده بودم که تا مرز رسیدن همراه تو فرسنگ به فرسنگ بمیرم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیرم :)💔