2777
2789
عنوان

بچه ها راهنماییم میکنید؟

75 بازدید | 7 پست

۱۵ تومن پول دستم اومده .بنظرتون طلا بخرم برای پس انداز؟ بعد اینکه النگو یا دستبند میشه با این پول؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
طلا دست دوم بخر

بخوام استفاده کنم معلوم نیس دست دومه؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طلا خوبه  دستبند بهتری با این قیمت گیرت میاد تا النگو

ممنون عزیزم

بخوام استفاده کنم معلوم نیس دست دومه؟

ن بابا 

خیلیا بعد چند بار استفاده می‌فروشن 

دست دوم بخری اجرت و سود نمیدی طلا فروش 

برا فروششم ضرر نمیکنی 

یدفعه شیتشو بده نو نو میشه

ن بابا  خیلیا بعد چند بار استفاده می‌فروشن  دست دوم بخری اجرت و سود نمیدی طلا فروش  ...

آها .ممنون عزیزم بابت راهنماییت