2777
2789
عنوان

کمک

99 بازدید | 11 پست

سلام خانما شبتون بخیر

من خیاطی بلدم و فقط برای خودم و مادرم خیاطی میکنم و از اول تصمیم گرفتم چون خیاطی شغل سختی هست برای 3، 4 نفر بیشتر خیاطی نکنم و بیشتر به عنوان سرگرمی هست برام تا راه کسب درآمد.

برای دختر عمم 3 تا مانتو دوختم که چون نرخ خیاطی دستم نبود از  خیاط پرسیدم و گفت 3 تا رو 500 بگیر و من خودم چون آشنا بود و نمیخوام گرون بگیرم گفتم 3 تا رو 400 بده و چون خودش دوتا نخ بهم داده بود گفتم 20 تومن هم پول نخات کم میکنم با اینکه نخ دونه ای 5 تومنه، 380 بده 

الان میگه اینقدر زیاده نمیدم، درصورتی که درامد داره و خیلی خرج آرایشگاه و لوازم ارایشی میکنه

راهنماییم کنین چجوری پولمو ازش بگیرم که دلخوری هم پیش نیاد؟؟؟ 

بنداز جلوش باو

دیگم براش لباس ندوز 

تمام.

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمه مانتو کمتراز۲۰۰نیست دیگه براش ندوز

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
برای فامیل خیاطی نکن ، فکر میکنن کاری نکردی که !!!!مجانی مبخوان 😡😵‍💫

کلا خیاطی نمیکنم برای کسی فقط برای خودم و مامانم میدوزم  دیگه اصرار کرد براش دوختم که پشیمون شدم