2821
2789
عنوان

جنین مرده توی شکم

3185 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من یک‌شنبه اون هفته که 8 هفته بودم رفتم سنوگرافی جنین قلبش ایست کرده بود 7 هفته و 6 روز داشت بعد دوباره دیروز رفتم سنو گرافی 7 هفته و دو روز داشت از دیروز همش زعفران غلیظ و آویشن و گل گاوزبان خوردم دکتر بهم 4 تا قرص داده بخدا توی خانواده مون اصلا هیچکس از این قرص ها استفاده نکرده برا سقط چون واقعا میترسم استفاده کنم😢😢نمیتونم استفاده کنم نمیتونم بیمارستان برم واقعا این دم عیدی چه بلایی بود سرم اومد دیگه خیلی وقتی نمونده یه هفته دیگه عیده همه جا تعطیله 

کسی میدونی جنین چقدر بمونه باعث عفونت میشه؟ توروخدا الکی بهم استرس ندین اگر واقعا یه چیزی توی هوا شنیدن 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واس دوستمم اینطور بود هشت هفته ببعد رشد نکرده بود بیمارستان بستری شد یه شب موند و بعد مرخص شد دیه نمیدونم‌ قرص داده بودن یا آمپولی چیزی زده بودن بهش که شروع به خ نریزی‌کرد و خارج‌شد

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

از خدا برات ارزوی سلامت دارم 

اگ جنین مرده باید زودتر سقط کنی تا عید نجات

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

دارچین بریز تو ی لیوان آب بخور.

آناناس خوبه.دمنوش زعفران غلیظ.

من با اینا بچه چهارماه و نیمه رو سقط کردم.(البته سقط حرام نه،بچم قلبش نمیزد دیگه)

بازم یادم اومد میذارم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

عجله نکن عزیزم.جنین مرده خواه ناخواه سقط میشه.طبیعی سقط کن ک برای بارداری بعدیت مشکل پیش نیاد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
دارچین بریز تو ی لیوان آب بخور. آناناس خوبه.دمنوش زعفران غلیظ. من با اینا بچه چهارماه و نیمه رو سق ...

چقدر طول میکشه دارو ها اثر کنه من زعفران غلیظ زیاد خوردم یه مقدار از اول حاملگیم مایعات زیاد بخورم حالت تهوع میگیرم الان هم همینطوره واقعا بده

چقدر طول میکشه دارو ها اثر کنه من زعفران غلیظ زیاد خوردم یه مقدار از اول حاملگیم مایعات زیاد بخورم ح ...

من از عصر خودمو بستم ب دارو گیاهی.ساعت۱۱دردام شروع شد.یک رفتم بیمارستان و سه سقط شد طفل معصومم