2777
2789
عنوان

مامانم راجب شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5890 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قبل از عقد پیش یه مشاوره میرفتین

واقعا مشاوره پیش از اردواج عالیه

من نرفتم خیلی پشیمونم

مشاوره بهت میگفت شوهرت گرم مزاجه یا نه 

زندگی جنسی واقعا مهمه 

دکتر هلاکویی هم خیلی به زندگی جنسی تاکید میکنه

من خودم واقعا ناراضیم و این مسئله افسردم کرده اما نه راه پس دارم نه راه پیش

اقا من شوهرم مذهبیه یعنی روحانیه زمان نامزدی محرم نبودیم این اصن نگام نمیکرد هی من نگاش میکردم زل میزدم از تو اینه ماشین نگاه میکردم هییییچ فایده نداشت دیگه مطمئن بودم یخه و بدبخت شدم چشمت روز بد نبینه تا خطبه عقدو خوندن اومد پیش مامان بابام گفت اگه اجازه بدین من و دخترتون بریم جایی از قبل برنامه ریختم خوشحالش کنم تا رسیدیم خونه ....سانسووووررر.....هنوز یادم میاد باش دعوا میکنم😶 اصلا اماده نبودم اون موقع اصلا ...شاید نامزدت فک میکنه باید کم کم بهت نزدیک بشه😍

شما سر عقد عکس ننداختین ؟بغلی و ....😅

مییاد خونه تون جلوش راحت باش و لباس پوشیده نپوش ،حجاب نگیر .مامانت هم حق داره شاید خجالت بکشه شما یه بار پیش قدم بشو .ولی باز دیدی همین جوریه علت یابی کنین ببینید چرا این طوریه.عجیبه والا