داداشم برام بروزرسانی کرد چون خودم اینترنت نداشتم گوگل پلی رو غیرفعال کرده بود برام دوباره فعالش کردم از اونموقع دیگه هربار میام نی نی سایت باید رمز عبور و شماره و چیزا رو وارد کنم بعد بتونم پست بزارم دیگه خسته شدم خوشم نمیاد اینجوری هر روز همش داخل سایت بودم الان خوشم نمیاد دردسر داره چکار کنم،قبلا اینجوری نبود
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اونم زدم بازم از سایت میرم دوباره میخوام بیام داخل همونجوریه
از نی نی یار کمک بخوا
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
اونم زدم بازم از سایت میرم دوباره میخوام بیام داخل همونجوریه
عزیزم منم دوبار که گوشیمو عوض کردم اینطوری شد،میزدم مرا به خاطر بسپار باز رمز میخواست، یه ماه اینا طول میکشه بعد واقعا به یادش میسپاره یکم دیر آموزه 🤣🤣🤣