2777
2789
عنوان

از وقتی گوشیم بروزرسانی کردم

90 بازدید | 11 پست

داداشم برام بروزرسانی کرد چون خودم اینترنت نداشتم  گوگل پلی رو غیرفعال کرده بود برام دوباره فعالش کردم از اونموقع دیگه هربار میام نی نی سایت باید رمز عبور و شماره و چیزا رو وارد کنم بعد بتونم پست بزارم دیگه خسته شدم خوشم نمیاد اینجوری هر روز همش داخل سایت بودم الان خوشم نمیاد دردسر داره چکار کنم،قبلا اینجوری نبود 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

خب دکمه مرا به خاطر بسپار رو بکن

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونم زدم بازم از سایت میرم دوباره میخوام بیام داخل همونجوریه

از نی نی یار کمک بخوا

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
بلد نیستم 🥲

نی نی یارو تگ میکنی و موضوعو میگی

اونم زدم بازم از سایت میرم دوباره میخوام بیام داخل همونجوریه 

عزیزم منم دوبار که گوشیمو عوض کردم اینطوری شد،میزدم مرا به خاطر بسپار باز رمز میخواست، یه ماه اینا طول می‌کشه بعد واقعا به یادش میسپاره یکم دیر آموزه 🤣🤣🤣

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
وای 😂واقعا دیگه خستم کرده 

مشکل از سایته،جاهای دیگه این مشکل رو نداشتم،اره خیلی سخته

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده