2777
2789
عنوان

تک نیت

99 بازدید | 12 پست

لطفا اگه کسی میتونه تک نیت بگیره که جوابش واقعی باشه برام یه تک نیت بگیره 

حالم بدههه🖤دارم میمیرم

هر کی بگیره برام براش زیارت عاشورا میخونم 

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیت کن

منم ضروري هست برام

أيا كارم در حرارت درست ميشع؟

برام خوبه؟

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
میخوام بدونم بر میگرده؟ چند وعده دیگه؟  اسمم محبوبه

دو وعده دیگه میاد ولی دوباره کاتی دارید 

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
دو وعده دیگه میاد ولی دوباره کاتی دارید 

دو وعده دیگه یعنی دو روز یا دو ماه یا دو هفته

چقدر دیگه؟ 

میتونی بگی چرا دوباره کات داریم؟

دارم روانی میشم...🖤🖤🖤

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...
نیت کن

عزیزم قبلا پرسیدم ازت جواب ندادی میشه الان جواب بدی واجبه گلم دیکه مزاحمت نمیشم

میشه بهم بگی کنکور تیر ۱۴۰۲ پرستاری دولتی قبول میشم؟؟ یا پزشکی

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙
عزیزم قبلا پرسیدم ازت جواب ندادی میشه الان جواب بدی واجبه گلم دیکه مزاحمت نمیشم میشه بهم بگی کنکور ...

@تانیارا  

@تانیارا  

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙