2777
2789

عزیزان دلم من این مدل چستروآماده خریدم اگه میخواستم سفارش بدم گرون میشد برای همین پایه هاش قهوه ایی الان میخوام براش عسلی بخرم همه میگن باید با پایه ست بشه ولی من هیچی خونمون قهوه ایی نیست 😫

الان سفید بخرم خوبه یا قهوه ایی؟؟؟؟ 😕😕😕😕

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم قهوه ای اصلا عسلیه سفید خوشگل نیس 😐

آخه قهوه ایی به هیچ جای خونمون نمیاد 

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

سفید از مد رفته میز تلوزیون رو ی مدل جدید بگیر  من میز تلوزیونم سفیدهه مد سال ۹۷ بود

الان مدل سفید خیلی شیک هستند که😃😃😃😃

یه چیزی پیدا کردم رنگش هم باب دل توعه هم پایه مبلات 😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
قهوه ای، خونه رو گرم هم میکنه به مبلات هم میاد

دکور خونم سفید و طوسیه 

قهوه ایی بد نمیشه؟ 

یه چیزی پیدا کردم رنگش هم باب دل توعه هم پایه مبلات 😂

بدبختی ازکجا این مدلی گیر بارم 🤣🤣🤣🤣

آخه قهوه ایی به هیچ جای خونمون نمیاد 

باش میز و عسلی استیل نقره ای با رویه سنگی یا طرح سنگ بگیر.همسایمون دقیقا مثل شما خریده با میز و عسلی های استیل نقره ای شیک شده.لوستر هم استیل نقره ای زده فرش هم طرح پتینه سفید طوسی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹