عزیزان دلم من این مدل چستروآماده خریدم اگه میخواستم سفارش بدم گرون میشد برای همین پایه هاش قهوه ایی الان میخوام براش عسلی بخرم همه میگن باید با پایه ست بشه ولی من هیچی خونمون قهوه ایی نیست 😫
الان سفید بخرم خوبه یا قهوه ایی؟؟؟؟ 😕😕😕😕
بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه چیزی پیدا کردم رنگش هم باب دل توعه هم پایه مبلات 😂
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
باش میز و عسلی استیل نقره ای با رویه سنگی یا طرح سنگ بگیر.همسایمون دقیقا مثل شما خریده با میز و عسلی های استیل نقره ای شیک شده.لوستر هم استیل نقره ای زده فرش هم طرح پتینه سفید طوسی
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹