2777
2789
عنوان

مژه کار

247 بازدید | 9 پست

کسی اینجامژه کارهست؟

میخوام برم یادبگیرم ولی نمیدونم درآمدوبازارکارش چطوره چقدرسرمایه میخواد چندساعت برای اموزشش بایدوقت بزارم و مشتری ازکجاپیداکنم

سلام کاریه که خیلی حوصله میخواد درحالت عادی هراکستنشن ۳ساعت زمانبره اگه تازه کارباشی بیشترزمانبره سرمایه درحد۳تا۴میلیون کافیه 

کاشت مژه یه رب تابیست دقیقه کارشم سریعتره واسه مشتری هم تودیواربزار اگهی پیج بزن ولی خیلی کمردردمیاره

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
سلام کاریه که خیلی حوصله میخواد درحالت عادی هراکستنشن ۳ساعت زمانبره اگه تازه کارباشی بیشترزمانبره سر ...

سلام عزیزم ممنون ازراهنماییت

کاشت مژه همون موقت منظورتونه؟که بامژه های ریسه ای میزارن؟

اون مشتری داره به نظرتون؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ممنون ازراهنماییت کاشت مژه همون موقت منظورتونه؟که بامژه های ریسه ای میزارن؟ اون مشتری د ...

بله همون موقت که باریسه ایی دونه ایی میزارن

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
آهامتوجه شدم فکرکنم آسون هم باشه درسته؟ به نظرتون درآمدش خوبه؟

کاشت موقت اسونتره موقت بین۸۰تا۱۵۰ میزنن زمانشم کمتره ولی اکستنشن خیلی زمانبره من که خودم چهارسال پیش دوره اکستنشن وموقت ولیفت مژه وابرودیدم بعدیه مدت رهاکردم کمردردوگردن درداکستنشن زیاده کاشت موقتم زیاد انجام نمیدن جاهای پایین شهربیشتر اکستنشم من اونموقع تازه کاربود هرکار۴تا۵ ساعت زمان بردازم درروز یکی نهایت دوتا 

کاشت موقت اسونتره موقت بین۸۰تا۱۵۰ میزنن زمانشم کمتره ولی اکستنشن خیلی زمانبره من که خودم چهارسال پیش ...

یک دنیاممنونم ازراهنماییت عزیزم😍

پس بااین وجودبه طورکلی به نظرتون خوب نیست درسته؟چون من دانشجوم دربه در دنبال کارم🥲🤦‍♀️

یک دنیاممنونم ازراهنماییت عزیزم😍 پس بااین وجودبه طورکلی به نظرتون خوب نیست درسته؟چون من دانشجوم در ...

زمانبره  من حداقل برای خودم میدونم که بهترین کاراین بودبزارمش کنارولی ببین اگه خیلی علاقه داری واستعدادداری برو دنبالش 

زمانبره  من حداقل برای خودم میدونم که بهترین کاراین بودبزارمش کنارولی ببین اگه خیلی علاقه داری ...

علاقه که خیییلییی ندارم بیشتردنبال درآمدم دوست ندارم بخوام ازباباموپول بگیریم