2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پول ریختن بعدش شمازنگ میزنید یعنی امکان لغوسفارش نیست؟هرسفارش چقدرپورسانت داره

درب منزل پرداخت میکنن،خب بعضیاشون لغو میکنن یا سایزشکن نیست یا پشیمون شدن ولی بیشترشون میخوان پورسانتش رو تو اون چارت نوشتم هر سفارش ۵۱۰۰ تومن تو دو دقیقه تماس ۵۱۰۰ تومن میگیری البته من خودم یک دقیقه ای تماس رو قطع میکردم نمیذاشتم مستری صحبت اضافه ای داشته باشه

توروبیکا میشه پیام بدم ؟تو روبیکا استخدام شم تلگرامم مشکل داره نمیشه

عزیزم خانم فراهانی فقط تلگرام داره الان ی پراکسی اینجا برات میفرستم کپی کن تو تلگرام واسه یکی بفرس بزن روش تلگرامت میاد بالا

درب منزل پرداخت میکنن،خب بعضیاشون لغو میکنن یا سایزشکن نیست یا پشیمون شدن ولی بیشترشون میخوان پورسان ...

باید حتما مشتری رو مجبور به خرید کنیم ؟مثلاهمش زنگ بزنیم وتوضیخ بدیم ؟شماچی میگفتی بهشون؟

هیچ توضیحی نمیخواد چون بازاریابی نیست خودشون سفارش دادن شما فقط مشخصات میگیرید

پورسانت ما بعد ازاینکه مشتری جنسوگرفت وپولوداد واریزمیشه ؟یاهمیکنه اطلاعاتشوبگیریم پورسانت میده ؟چطوری تسویه میکنی؟