2777
2789
نه گلم شما رو نمیگم که دوستمون گفتن از بس گفتن کار در منزل و بعد کلاهبرداریه میترسیم دیگه من در جوا ...

آهان نه عزیزم من خودم بچم به دنیا اومد هم کولیک داره هم رفلاکس فعلا خیلی اذیت میشه گفتن تا یکسالگی همینه بعدش که ان شالله خوب بشه حتما کار میکنم چون واقفا هم راحته هم درآمدش خوبه،من با همین کار سیسمونیم رو گرفتن و تونستم پول جمع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم‌ممنون اگه واقعا خوب باشه دعات میکنم تامیکتو ذخیره کردم.

مرسی عزیزم،خوب بودنش که واقعا خوبه من اگر میتونستم حتما ادامه میدادم،کار کالستتری هست دگ راحته فقط مشخصات مشتری ثبت میکنید

توضیحات نزدی عزیزم

من خودم ۳ سال کار کردم واقعا عالیه بدون اینکه برید بیرون هزینه ی تاکسی بدید و خستگی راه رو داشته باشید تو خونه ی درآمد عالی دارید،کار فقط اینه که مشتریا تو برنامه ها جنس هارو مثل لباس شلوار و کفش و غیره دیدن خودشون درخواست دادن یعنی حتما میخوان شما فقط باهاشون تماس میگیرید ادرس و سایز رو میپرسید و ثبت میکنید،ثبت نام و آموزش هم کاملا رایگانه،مدیر هم خییییلی خانوم خوبیه فقط اگر صدرصد میخواید کار کنید بهش تو تلگرام پیام بدید وگرنه وقتش رو نگیرید چون سرش شلوغه،اینم آی دی تلگرامشه

@fr_callcenter