2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ببینی کدونشون صوتی تصویریش قوی تره

مثلا سامسونگ نسبت به الجی تلویزیون بهتر میزنه 

اما الجی یخچال و ظرفشورش بهتره

همشونم اصلن چون گارانتی دارن یعنی قطعات تحت لیسانسن

بین این سه تا گفتی تعریف تلویزیون هیچکدوم رو‌نشنیدم‌اما انگار ایکس ویژن بیشتر تو‌کار تی وی هست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اسمش نشنیدم تا حالا کیفتش تصویر و صداش خوبه؟؟

آره خوبه ما راضیم کیفیتش بهتر از دوو هس

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
باید ببینی کدونشون صوتی تصویریش قوی تره مثلا سامسونگ نسبت به الجی تلویزیون بهتر میزنه  اما ال ...

آره  موافقم سامسونگ داریم خراب شده ۳۲ اینچ هست میخوایم بزرگ بگیرم باید ببینم بین اینا چه کسایی دارن و رااضین یا نه

آره  موافقم سامسونگ داریم خراب شده ۳۲ اینچ هست میخوایم بزرگ بگیرم باید ببینم بین اینا چه کسایی ...

دوو دیروز یکی تاپیک زده می‌گفت بعد ۴سال خراب شده دیگه نمیدونم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍