2777
2789

چند شب پیش خانومه نوشته بود بچم 4 سالشه.. ازم کفش و لباس نو میخواد. پول ندارم کار ندارم شوهر ندارم.  همه ام نوشتن اخی و.. اینا

بعد من نوشتم شماره پای بچت چنده و سایز لباسش

دیگهههههه جواب مو نداد. 

اره عزیزم درست فکر میکنی.. پول میخواست 

یکی دیگه ام نوشته. من بچه بهزیستی ام. معلولم.. 

وسایلمو دزدیدن.. پول پس انداز چند ماهم 500 هزار تومان بود و.... 

حالا تاپیک های قبلش نوشته بود

میخوام آیفون بخرم

.. 

یکی دیگه پیام گذاشته بود برام.. بدبختم.. شوهرم مریضه.. پول نداریم. روستاییم.. 

تو تاپیک قبلیاش

مدام در حال خوردن ماهی و چنجه و اینا بود 

تازه ماشین صفر ام میخواستن بخرند

واقعا اینجا شده محل.. اخاذی

آنقدر راحت گول نخورید

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

موافقم... حرفیم بزنی کار برا قورتت میدن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی میخواد کمک کنه به همسایه و اطرافش کمک کنه 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
دقیقا  دختره شاغل بود الان تاپیک زده و کلی هزینه  میگه ارتودنسی کرده آیفون میخواد بخره&n ...

بخدا میدونن اینجا پره زن احساساتیه.. 

میان اینجوری پول میگیرن

هر کی میخواد کمک کنه به همسایه و اطرافش کمک کنه 

دقیقا... 

میگن تا فقیرو نیازمند اطراف خودت هست...  چرا بدی شهر دیگه...

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه بنده خدایی گفت ماشین و اینا بخریم . منم گفتم اره فلان مدل داشتم عالیه بخر . بعد درجا اومد واسم درخواست داد . بسم الله چی شده ؟ پیام داد دو سه تومن پول دستی بده قرض من بدبختم الکی گفتم 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️

کلا اینجا برای حرف زدنه نه کمک مالی و حتی بعضیا میگن شب بیرون نباش بیا خونه ما .نمیگن طرف مرد باشه بیاد بلایی سرشون بیاره.قبلا هم خانم تهرانی مسئول سایت چند سال پیش که یکی کلی پول گرفت به بهانه مریضی بچه اش و تحقیق کردن و پای پلیس وسط اومد معلوم شد کلاهبرداریه اعلام کرد نکنید ازین کارا .چون کلاهبرداری زیاده.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
یه بنده خدایی گفت ماشین و اینا بخریم . منم گفتم اره فلان مدل داشتم عالیه بخر . بعد درجا اومد واسم در ...

من هر کی درخواست دوستی داده.. باز کردم پول خواسته 

کلا اینجا برای حرف زدنه نه کمک مالی و حتی بعضیا میگن شب بیرون نباش بیا خونه ما .نمیگن طرف مرد باشه ب ...

اینجا یه مشت خانم دل رحمیم. راحت گول میخوریم بخدا.. 

وگرنه کلی کار هست.. که خانگی یه زن انجام بده.. که بخواد گدایی نکنه