2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

176 بازدید | 23 پست

سلام خانوما من خواب دیدم یه انگشتری که در واقعیت خیلی دوستش دارم رو یه خانمی میخواد ازم بگیره و من همش در حال جاساز کردن انگشتر بودم و من قسم خوردم به امام رضا که اونو گم کردم اما دروغ میگفتم اخرش خانم فهمید که دارم دروغ میگم انگشتر تو دستم بود انداختمش پایین که بعدا ورش دارم اما خروس خوردش واقعا اگه کسی بلده لطفا تعبیرشو بگه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    

خیلی معنای خاصی داره یه اینکاره باید بهت بگه

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی معنای خاصی داره یه اینکاره باید بهت بگه

واقعا نمیدونم خدا رحم کنه

❤🖇چه کسی میخواهد من و تو ما نشویم؟                                 خانه اش ویران باد...🖤    
چ جالب بود مثل خواب های من نبود ک از کوچه محله مون رد میشم میام یه فضای دیگ😂😂😂

🤣🤣من همشه اینطوری میدیدم

واقعا نمیدونم خدا رحم کنه

ببین یه صدقه خوب بنداز یه جوریه خوابت 

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
منمم در حیاط رو باز میکنم تو چینم میام تو خیابون چین یدفعه میرم خونه بابابزرگم😂😂😂

واییی منم چین رفتم البته تو خواب