2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی بی حسی شدی ؟؟امپول بی حسی کجا بینی زد ؟؟درد گرفت ؟؟واقعل بی حس بی حس شد ؟؟ هیچی متوجه نشدی ؟؟ تو روخدا همش توضیح بده خدا خیرت بده 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
بله بی حس شدم بی حس و به بینیم زد اصلام هیچیم متوجه نشدم

پس منم برم سوهان کشی کنه من عمل کردم غضروف اضافی اومده رو بینی م گفت بیا تو مطب با بی حسی درستش میکنم دو سال از ترس نمی‌رم ولی خیلی ضایع هست همه میگن این چیه ..خودم اعتماد ب نفس م اومده پایین ممنون ک گفتی 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من تیپ انجام دادم استخون بینی شکسته  نشده

مبارکه

کجا؟ پیش کدوم دکتر؟ 

عکس قبل و بعد میدی لطفا؟ 

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست... 
خیلی ممنونم .من پیش میقانی  عمل کردم بینی ام هنوز گچه چیزیش معلوم نیست

مشکل بینی تون چی بود؟ 

هزینه شو هم میگید؟ 

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...