2777
2789

روی حرفم با اون عزیزانی هست که میان اینجا تاپیک میزنن و خدایی نکرده حرف از خودکشی میزنن، عزیزان خدایی نکرده کسی اینکارو کنه نه دنیا داره و نه آخرت، از وسوسه شیطان به خدا پناه ببریم، انشاالله با توکل بر خدا پای همه مشکلاتمون وایمیستیم و مقاومت میکنیم 👍🏻👍🏻👍🏻😊😄

کسی که مشکلات زندگیش خیلی زیاد باشه وقت فکر کردن به این چیزا رو نداره اگر میتونست تحمل کنه از جونش نمیگذشت 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونی ک از همه چی بریده با این توصیه ها فقط لجش بیشتر میشه..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دقیقا 

آره بخدا وقتی یکی این تصمیمو گرفته هر چقد بگی گناهه بگی همه چی درست میشه اون بدتر میشه، شاید همدردی آرومش کنه ک بگی میدونم مشکلت بزرگه، میدونم امونتو بریده.. 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آره بخدا وقتی یکی این تصمیمو گرفته هر چقد بگی گناهه بگی همه چی درست میشه اون بدتر میشه، شاید همدردی ...

آره آفرین 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
[QUOTE=279243287]اونی ک از همه چی بریده با این توصیه ها فقط لجش بیشتر میشه..[/QUOTE من کوچکتر از او ...

عزیزم این حرفا برای منی خوبه ک همچین تصمیمی ندارم و اوضاع بر وفق مراده برام.. میگم آره خودکشی گناهه من بدترین مشکلم بیاد سر راهم باید تا وقتیکه خدا میخواد ب زنده بودنم ادامه بودنم و مرگ و زندگیم دست خداست من نباید تمومش کنم قبل موعد..

ولی واقعا تو اون موقعیت سخت کمتر کسی این حرفا ب گوشش میره تازه جری تر میشه ک اگ خدا گفته گناهه پس مشکلمو حل کنه و ممکنه سرعت کارشو بیشترم کنه.

عزیزم این حرفا برای منی خوبه ک همچین تصمیمی ندارم و اوضاع بر وفق مراده برام.. میگم آره خودکشی گناهه ...

حرف شما درست ولی ترس از خود گناه میتونه بازدارنده اون گناه باشه این آگاهی خیلی مهمه