2777
2789
عنوان

چرا ازدواجا اینجوری شدن

983 بازدید | 45 پست

آخه هرکسی رو ک میبینم داره میناله و پشیمونه

باورتون نمیشه طرف عاشق سینه چاک یکی بود جوری که تو روی خانوادش وایساد الان میگه پشیمونم کاش بیشتر فکر میکردم

یکی دیگشم بود زنو مرده میمردن واسه هم زوج طلایی بودنا

اینقد پولدار بودن حد نداشت چارتا خونه فقط دوبی داشت دوتاشونم اینقد جذاب و خوشگل شیش ماه اینجا بودن شیش ماه اونور اینجا ی آشپز بین المللی داشتن بخدا خونه قصر.. زنه مث ملکه ها بود ی بچه کوچیکم داشتن همه حسرت میخوردن بعد زنه خودشو تو باغ کنارشون دار زد معلوم شد شوهرش با پلنگای اینستا ریخته بوده روهم... 

اصلا هرکی ک ازدواج کرده میگه خونه بابات بمونی بهتره 

نظر شما چیه 

مرا دردیست اندر دلکه گر گویم زبان سوزدو گر پنهان کنم؛ترسم که مغز و استخوان سوزد                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه بابا از هر زیبایی ک دیدی زیبا تره و ارامش بخش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من راضیم خداروشکر

همه مثل هم نیستن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯