2777
2789
عنوان

خواب دیدم دندونم افتاد مصیبت هم باهاش اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از  خبرش هم دیدم کل فامیل میگن خواب دندون و قبر و....

می‌دیدیم 

بابام ۱ هفته بود مریض شده بود و هر کاری کردیم دکتر نرفت 

یعنی هر کاری ...

با وجود اینکه خواب دیدیم امکان داشت ببریم دکتر و زنده بمونه 

عذاب وجدان دارم 

بابا خیلییییییی خوب بود 

بی پناه شدم

سنی نداشت و ۵۰ سالش بودحالم خیلی بده  همش میگم خدا داشت بهم نشونه میداد ولی جدی نگرفتم  ...

جای پدرت بهشت باشه عزیزم 😢

راهیه که هممون دیر یا زود میریم

اره خواب دندون واقعیت محضه اگه دندون جلو باشه فامیل نزدیک اگه عقب باشه فامیل دور

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سنی نداشت و ۵۰ سالش بودحالم خیلی بده  همش میگم خدا داشت بهم نشونه میداد ولی جدی نگرفتم  ...

منم بابام ۵۴ سالش بود ماه پیش فوت کرد 

یه ماهه یه خواب راحت نداشتم 

غم داغ پدر کوچک غمی نیست

جگر میسوزد و درد کمی نیست 🖤

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بعد از  خبرش هم دیدم کل فامیل میگن خواب دندون و قبر و.... می‌دیدیم  بابام ۱ هفته بود مری ...

علت فوت چی بود؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یادتون باشه

افتادن دندان جلو یعنی مردن فامیل نزدیک 

دندان جلوی بالا مردن پدرواقوام پدری

دندان جلوی پایین مردن مادر و اقوام مادری است

افتادن اون یکی دندون ها یعنی مردن فامیل دور

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏
هرچی شر از من دور کن هرچی خیره به من برسون بعد سریع صدقه باید بذاری اینو از یه خانم مذهبی پرسیدم خوا ...

اره اینم میدونم نباید خوابو برا کسی تعریف کرد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بچه ها دارم از عذاب وجدان میمیرم  باید به زوررررر میبردیمش  ولی به خدا هر کاری کردیم&nbs ...

عزیزم اون اونجا راحت تره مطمئن باش 

این ماییم که باید از غم بسوزیم 

وگرنه اونایی که رفتن خیلی جاشون خوبه