2777
2789
😂 منم تعجب کردم 

منی ک حقوقم ماهی ۲ میلیونه😂💔💔

البته خورد و خوراکم با مامانمه این ۲ تومنو برا خودم خرج میکنم😂

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم اره یک سال شایدم بیشتر انقد مامانم خونه رو پرکرده بود هیچی نخریدیم یادش بخیر

اره یادش بخیر ...یادمه صبح عروسی هیچکس نیومد کمکم خودم گوسفند داشتم تکه میکردم ....ماهی و مرغ پاک میکردم و بسته بندی میکردم   

❤️
ببین ما هرماه یه کیسه ده کیلویی برنج با 4_5 تا مرغ یک ماه ماهی ماه بعد گوشت خورشتی ماه بعد چرخ کرده ...

میگی هرماه مرغ میخری هرماه داری برنج میخری

ولی ما هرما نمیخریم ک گلم شما حق داری ده تومن بشه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه مرغ متوسط حداقل ۱۵۰ تومنه ۵۰۰تومن نهایتش بشه سه تا مرغ بعد شما برای سه چهار ماه سه تا مرغ و دو کی ...

اره والا ما کم خوراکیم دقیقا چشم گذاشتم ماهی یدونه مرغ هنر کنیم مصرف میکنیم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

منی ک حقوقم ماهی ۲ میلیونه😂💔💔 البته خورد و خوراکم با مامانمه این ۲ تومنو برا خودم خرج میکنم😂

من خودم ادمیم یک تومن حقوقم باشع ۵۰۰ میزارم کنار قناعت کنین با پول چیزای دیگه بگیری خوبه

ایا تو چنان که مینمایی هستی؟
اره خوبه اینا ۱۰ ۲۰ میگن خانواده پر جمعیت مثل خودمون میاد تو ذهنم

۱۰ تومان که الان پولی نیست که کسی بخواد دروغ بگه اتفاقا یه تغذیه سالم و درست که همه نیازهای بدن هم تامین کنه برای یه خانواده ۴نفره واقعا کمتر از ۱۲ ۱۳ میلیون در ماه نمیشه  خیلی ها اجاره خونه میدن هزینه سرویس و شهریه کلاس و مدرسه بچه هام هست هزینه لباس و تعمیرات و نگهداری ماشین و رفت و آمد دارند ممکنه در سال چندتا مراسم عقد و عروسی و....دعوت بشن که هر کدوم چند میلیون هزینه داره ۲۰ تومان تازه میشه حداقلش

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️