2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ی برنج ده کیلویی دوماه منو میبینه  روغن یکونیم ماه پنج کیلویی گوشتو مرغ اصلاا ماهانه نمیخ ...

حبوبات و بقیه چیزام خیلی گرونه وسایل بهداشتی شاید شوهرتون همه چیزو حساب کرده

عزیزم یه چیز جالب بگم ما رسم داریم موقع عروسی یخچال رو مادرم با همسرم پر کردن همچنین حبوبات و ...

وای منم اره یک سال شایدم بیشتر انقد مامانم خونه رو پرکرده بود هیچی نخریدیم یادش بخیر

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اخه ی برنج ده کیلویی دوماه منو میبینه  روغن یکونیم ماه پنج کیلویی گوشتو مرغ اصلاا ماهانه نمیخ ...

یه مرغ متوسط حداقل ۱۵۰ تومنه ۵۰۰تومن نهایتش بشه سه تا مرغ بعد شما برای سه چهار ماه سه تا مرغ و دو کیلو گوشت میگیرید؟؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
حبوبات و بقیه چیزام خیلی گرونه وسایل بهداشتی شاید شوهرتون همه چیزو حساب کرده

حبوبات هم دوسه ماه یکبار میخریم چون اقا شکمش مشکل داره حبوبات نمیخوریم

ن بابا تو همه چی اغراق میکنه شوهرم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ببین ما هرماه یه کیسه ده کیلویی برنج با 4_5 تا مرغ یک ماه ماهی ماه بعد گوشت خورشتی ماه بعد چرخ کرده اینجوری میچرخه یک ماه مغازه روغن یک ماه مثلا حبوبات یک ماه رب و شامپو چون هرماه یکدومو چندتا میخریم بعد سبزیجات میوه نان لبنیات همیشه هست که هرچی بخری دوتا نایلون 300 اینا میشه بعد عصرا گاهی کیکی شیرینی همینا در ماه میشه 10 _12 تومن کم کمش 

میوه و تنقلات... قبض اب برق تلفن.. خرخ خونه خیلی حاشیه داره 

قبض برقوابو نمیگه میگه فقط شکممون ده تومن میشه