2777
2789

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هاله می بینم 

پس فردا بزن ان شاالله که پررنگ میشه و بارداری

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

هاله داره با ادرار اول صبح بزن

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
من هاله می بینم  پس فردا بزن ان شاالله که پررنگ میشه و بارداری

ممنونم. انگار  وقتی ارسالش میکنی کیفیت عکس میاد پایین. یه هاله صورتی داره در واقعیت

خداروشکر به خاطر همه چیز. خداباشکرت به خاطر تو دلیم. خدایا عاشقتم به خاطر تک تک معجزه های جاری در زندگیم خدایا عاشقتم

اینجا هاله مشخصه  ولی باز دو سه روز دیگه اگه پری نشدی بزن  یا برو آز بده

پریود نشدم ودرد هم ندارم. هزارساله  یکهفته قبل از پریودی من درد میکشم

منم ازین حاله های منفی زیاد داشتم بهش دل نبند

من نازایی نداشتم. دوقلو دارم شکم اول