2777
2789
عنوان

رنگ مو دودی

388 بازدید | 7 پست

سلام‌ بچه ها هرکی سر درمیاره جواب بده من رنگ‌مو دودی قبلا گرفتم برای آشناها شماره ده ولی با دکلره دقیقا همون رنگی دراومده پایه نه رسیده خیلی شیک شده حالا یکی از دوستام یه دودی شماره ده آورده میگه بدون دکلره مثل رنگ برام بگیرش دوس نداره دکلره کنه سنش کمه واقیعتش من نکردم میدونم همون درنمیاد ولی یه دودی در حد ۵اینا درنمیاد؟!خیلی واجبه ممنون میشم جواب بدین چون بدون دکلره تا حالا نگرفتم و نکردم این کارو اگر بده میشع یه دو پیمونه دکلره بریزم براش یا مثلا نمیشه جای دکلره مردانساژ براش کنم با اکسیدان خالی یعد رنگو بگیرم؟!درحد پنجم دراد حله رنگ‌دودی ۱۰ بعد ازظهر مبخوام‌بگیرم براش عکس میزارم گرفتمش راهنمایی کنین

اکسیدان ۹ درصد و ۶ رو قاطی کن روشن بشه. ولی مثل اون دوستت که دکلره بوده نمیشه ها. ولی روشن میشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوکیلی من همیشه سوال میزارم یکی نیست جواب بده ولی در فتنه انداختن بین خانواده شوهر حالا میخواست سوال بزارم همه نی نی سایت ماشالا میشد مشاور فتنه😐

قربونت  خوب شد؟؟

اصلا باز نکرد موهاش قبلا حنا زده بود😐با دکلره هم به زور به پنج رسید امشب گرفتم دکلره رو فردا رنگو میزارم اونقدر اذیت کرد اعصابش خورد شد گفت بقیش فردا😂بعضی موها افتضاحه رنگ گیریش اینم دفعه اول با موهای حنا شده😐

اصلا باز نکرد موهاش قبلا حنا زده بود😐با دکلره هم به زور به پنج رسید امشب گرفتم دکلره رو فردا رنگو م ...

ای بابا🤣

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔