2821
2789

کدوم یکیو بگیرم فعلا ؟ لطفا یه راهنمایی کنین 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه اهل کیک و پیتزا و اینایی خوب فر بهتره.  طلا رو مدام استفاده نمیکنی.  ولی اگه فکر سرم ...

اره اهل کیک واینا ک هستم دوسدارم اشپزیو کار خونه رو،،اره طلاهم برا استفاده نمیخوام اگر بگیرم 

اهایی شمایی ک اینو میخونی ،،اگه مث من هنوز یه کوچولوی خوشگل نداری از خدا میخوام هم ب شما بده هم ب من 🤗🙏🏻
طلا یا طلا میتوان همه چیز خرید

نمیدونم چرا من برعکسم  ،خودم میگم طلا رو بعدا بگیرم ،ولی دوباره میگیم وسله های برقی هم روز ب روز گرون میشن 

طلا طلا طلا.............طلا

یعنی طلا از این هم گرون تر میخواد بشه باز 🤦‍♀️

طلا سرمایه گزاری بلند مدت هست ،خیلیاز لوازم برقی واقعا لازم و ضروری نیست

پس اول طلا میگیرم اگر دیدم چیزی ازش مونده یه فر میگیرم ،بنظرم فر بیشتر بدردم میخوره تا ابمیوه گیر 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز