2777
2789
عنوان

الان پاشدم با همچین صحنه ای روبرو شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7022 بازدید | 169 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس زیر مخصوص پریودی بزار کنار  برات گشاد نباشه.اگه میتونی حتی دو تا بپوش  خونریزی هم ا ...

مخصوص پری ینی تنگ باشه یا کهنه؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

وااای 

فکرشم دیونم میکنه یاد خودم میفتم

بعضی شبا۳بار میرم لباسامو عوض میکنم

تادختری ک پری اذیت میکنه

عروس میشی اون شب اذیت میشی

میخای مادر بشی

دردشو باید تحمل کنی

آخه چرررا همش بدبختیاش ماله ماهاست

چرا پسرا مریض نمیشن

حداقل یه ماه اونا میشدن یه ماه ماها

اوف حالا خوبه خونه خودته من یه بار خونه خالم...😐😭😂داشتم سکته میکردم به مولا 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
من مثل شمام یه کمی پنبه گلوله کن بزار پشت دیگه لباست کثیف نمیشه من بیشتر وقتا همین کار می کنم

ببخشید نمی تونستم چطوری توضیح بدممن خانمی بهم‌گفت راحت شدم ولی اگه یادم بره واویلا

📌متولد ۷۷ نیستم 

من با نوار کارم راه نمیفته همیشه از کهنه استفاده میکنم و با آرامش میخوابم 

و نگران نم دادن و کثیفی نیستم 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
جالبه از پوشکای بچم اضافه اومده بود دوراشو بریدم گزاشتم فقطم شبای اول خییییییلی خوبه. کاش جنس نوارای ...

😂😂😂😂😂😂

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
پیش میاد عزیزم  خودتو اذیت نکن

اخه یکی درمیون این اتفاق داره میوفته ،من همیشه قبل پریودی میرم حموم همه لباسامو عوض میکنم شب اول حواسم خیلی جمع هی بیدار میشم چک میکنم صبح پاشدم شوکه شدم🤦