2777
2789
عنوان

هرکی بیداره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 59 پست

اسی اگه فردا میخوای بری دندونپزشکی سیر له شده نذار دکتر اذیت میشه از بوش

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص سفالکسینو آموکسی سیلین و میترونیدازول بگیر دوتا آموکسی سیلین بنداز بعد ۱۰ دقیقه سفالکسین بعد ۱۰ دقیقه دوتا میترونیدازول بنداز  الهی بمیرم برات آبجی من ۵سال درد دندون کشیدم ۲۰ تا دندونم یکی یکی خراب شد 

اول پودر کپسول آموکسی رو باز کن بریز روی همون دندونت 

یک ربع بیست دقیقه بعد با آب نمک دهانت رو بشور 

بعد یه استامینوفن ساده رو بذار روی همون دندونی که درد میکنه

تا استا  آب بشه دردش هم خوب میشه

شوهرتو بیدار کن ی پمادی هس الان من دارم بره بگیره از داروخونه پماد پونه بگه میده طرف 

اشتباه ریپ زدی عزیز

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نمیدونم چیکار کنم برات چون من دردشو کشیدم فکرم موند پیشت ابجی  اگه زنجان بودی الان ی نایلون دار ...

عزیز مهربون من دندون درد ندارم ، استارتر دندون درد داره گل بانو 💐

برای الانت یخ بریز تو مشبا بزار تو یه پارچه بزار رو اون قسمت صورتت دردش از بین میره،  ولی برای ...

نه اصلن یخ نذار عصب دندونت تحریک میشه الان فقط باید عصب دندونو بی حس کنیم فلفل سیاه وقرمز و نمک درست کن سریع بزار روش