نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
خواهرم چندسال پیش بچشو میبرد دکترخوبیه ولی نوبت دهیشو نمیدونم..فردابعدازظهر ۴ب بعد بزنگ منشیش ج میده ...
توخیابان شریعتیه یا خیابون وحید ؟؟
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسمشو نشنیدم عزیزم ولی دکتر بچه خودم دکتر سید محمدرضا فاطمی هست بینظیره.کمترین دارو و بهترین تشخیص.تجربه کاری بسیار بالا.پشیمپن نمیشی از بردنش.از همون اولم پرونده تشکیل میده و هر سری که میری مشکل بچتو با دارو و همه چی مینویسه.یعنی هر بچه ای که میره پیشش ی پرونده پزشکی داره.تو نت هم میتونی سرچ کنی و تجربه بقیه مادرا را هم ببینید.ایشون فوق العاده هستن.
اسمشو نشنیدم عزیزم ولی دکتر بچه خودم دکتر سید محمدرضا فاطمی هست بینظیره.کمترین دارو و بهترین تشخیص.ت ...
من یه بچم دوماهه مریضه نمیفهمن چشه تا دارمهاش تموم میشه باز مریضیش برمیگرده یه بچم رفلاکسه داره صداش دورگه شده براهمین
شماتواین زمینه تجربه ای دارین؟؟
اسمشو نشنیدم عزیزم ولی دکتر بچه خودم دکتر سید محمدرضا فاطمی هست بینظیره.کمترین دارو و بهترین تشخیص.ت ...
رفتمخوندمهمهنظرات خوب بودن درموردشون
رسیدگی و معاینه شون چجوریه ؟وقتمیزاره سوالا مادرا رو ج بده؟
عزیزم من دکتر نیستم ولی مادرم و میفهمم بی تابی تو.ناراحتیتو.برا همین این دکترا بهت معرفی کردم.از تجربه چیزی کم ندارد.من پسرم دوسال و نیمشه .از روز سوم تا حالا دکتر بچم ایشون بوده.مطمین باش بری پیشش جای دیگه نمیری.تشخیصش فوق العادست و کمترین دارو را میده.بخدا نمیخوام تبلیغشو بکنم ولی خواهشاً بچتو پیش هر دکتری نبر.الان نزدیک عید فکر نکنم تا آخر این هفته دکترا بیشتر بیان مطب.تا ب تعطیلات نخورده حتما ببرش.من بچم هیچ کدوم این مشکلاتا نداشت نمیتونم کمکی بهت بکنم.
عزیزم من دکتر نیستم ولی مادرم و میفهمم بی تابی تو.ناراحتیتو.برا همین این دکترا بهت معرفی کردم.از تجر ...
خداروشکر ک نداشته فردا تماس میگیرم حتما
بخدا انقده ناراحتم
بسیار صبور و با حوصله هستن.همه سوالاتتو جواب میده.نگران نباش.نگاه بچه میکنه میفهمه اصلا اخلاق وخصلتشو.بچه من س روزش بود بردمش پیشش گفت ب شدت گرماییه حواست باشه چجوری بزرگش میکنی.قشنگ میفهمه بچه فیلم بازی میکنه یا واقعا مشکلی داره.در کل آخر تجربس.امیدوارم کمکت کرده باشم
بسیار صبور و با حوصله هستن.همه سوالاتتو جواب میده.نگران نباش.نگاه بچه میکنه میفهمه اصلا اخلاق وخصل ...
ممنونم عزیزم از کمکت